Heti mozipremierek - 2018. 41. hét

Az 56-os forradalom mellett kiálló keletnémet fiatalok, természetfeletti események, és egy furcsa barátság: a héten sem fogunk unatkozni!

Heti mozipremierek - 2018. 41. hét

Nick Hornby rajongói a népszerű író azonos című regényéből készült A Meztelen Juliet-re ülhetnek majd be. Ebben a főhősnő, Annie igencsak sajátos helyzetben találja magát, mivel beleszeret egy szinte teljesen elfeledett, pályája csúcsán réges-rég túllévő rockerbe – aki azonban balszerencséjére zenemániás barátja már-már istenített kedvence.

A történelmi drámák iránt érdeklődők figyelméért az A néma forradalom fog síkra szállni. Az Az állam Fritz Bauer ellent is jegyző Lars Kraume filmjében egy, az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc mellett kiálló keletnémet osztály tagjainak kálváriáját követhetjük nyomon.

A dokumentumfilmek szerelmesei a Könnyű leckékre válthatnak majd jegyet. Ebben egy asszimilálódni igyekvő, Magyarországon élő szomáliai lány történetét ismerhetjük meg.

A borzongni vágyók négy, meglehetősen eltérő mű közül fognak tudni választani. Drew Goddard legújabb munkája, a Húzós éjszaka az El Royale-ban egy lepukkant hotel különc lakóinak nem mindennapi életébe enged bepillantást.

A horrorfilmek sorát erősítő Sötét folyosók ezzel szemben egy vérbeli, gótikus kísértettörténet, melyben a Blackwood Hall elitiskola legújabb diákja, az elszánt Kit Gordy arra kényszerül, hogy fellibbentse a fátylat a hely rémséges titkairól.

Szellemekből a Látlakban sincs hiány: a kétségbeesett Ronny-nak egy rejtélyes múltú osztálytársával együtt kell kiderítenie, hogy miért akarja megölni egy borzasztó, több millió ártatlan emberrel végző baleset itt ragadt áldozata.

Míg a svéd Határesetben egy természetfeletti képességekkel bíró vámos, Tina nyomoz egy bizarr ügyben, és miközben egyre mélyebbre merül az eset szövevényes szálaiban, saját élete furcsaságaival is szembe kell, hogy nézzen.

Felsorolásunkat az Az a hülye szív zárja. A keserédes vígjátékban a korábban léha életet élő Lenny kénytelen segíteni a halál torkában lévő, fiatal védencének abban, hogy kipipálhassa bakancslistája huszonöt tételét.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Október 11.

  • A Meztelen Juliet
  • A néma forradalom
  • Könnyű leckék
  • Húzós éjszaka az El Royale-ban
  • Sötét folyosók
  • Látlak
  • Határeset
  • Az a hülye szív

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap