Heti mozipremierek - 2018. 40 hét

Venom, kamaszkori gondok, egy ökoterrorista magánélete, budapesti hip-hop és egy népszerű történet sokadik feldolgozása. A héten sem fogunk unatkozni!

Heti mozipremierek - 2018. 40 hét

Az első ízben 1988-ban felbukkanó, Eddie Brock és egy, az űrből érkező, szimbióta idegen lény összeolvadásából keletkezett, eszelős-kegyetlen Venom hamar a Marvel egyik legnépszerűbb gaztevője lett. Ennek megfelelően megannyi videojátékban, animációs sorozatban és filmben láthattuk, ám a rajongóknak egészen 2018-ig kellett várniuk egy, kifejezetten a furcsa kreatúra eredetével foglalkozó, és a középpontba őt állító filmre.

Az egyre magasabbra és magasabbra ívelő karrierű vidéki lány és az egy szebb napokat is látott, kiégett, alkoholista ex-idol kapcsolatát bemutató 1937-es Csillag születiket az évek során a nagy sikerre való tekintettel két ízben is újra feldolgozták. A harmadik, alaposan modernizált, dalbetétekkel teli adaptációban Bradley Cooper és Stefani Joanne Angelina Germanotta, azaz Lady Gaga prezentálásában nézhetjük majd meg a jól ismert történetet.

A skandináv filmek szerelmeseinek az Izlandi amazon keltheti fel az érdeklődését. Az akció-thrillerben egy alumíniumgyár elleni harcát vívó ökoterrorista, Halla élete egy gyermek adoptálását követően fenekestül felfordul, mert felelős szülőként kétszer is meg kell gondolnia, hogy kiáll-e az elvei mellett.

Ha egy dokumentumfilmhez lenne kedvünk, a Budapest Underground – Hip-Hopra válthatunk majd jegyet. Ezt választva, ahogy azt nem nehéz kitalálni, a főváros hip-hop kultúrájában mélyedhetünk el.

Felsorolásunkat a Kékről álmodom zárja. Lisa Brühlmann drámájában a kamaszkor megannyi megpróbáltatása mellett a főszereplő Miának azzal is meg kell birkóznia, hogy apránként sellővé változik, és ha akarja, ha nem, de maga mögött kell hagyja egykori életét.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Október 4.

  • Venom
  • Csillag születik
  • Izlandi amazon
  • Budapest Underground – Hip-Hop
  • Kékről álmodom

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap