Heti mozipremierek - 2018. 36. hét

Új spin-offal bővül a Démonok közt, itt az Az utolsó pogány király, jön a Tegnap, Keanu Reeves és Winona Ryder romantikáznak és a koncertfilmek szerelmeseinek is érdemes lesz jegyet váltaniuk!

Heti mozipremierek - 2018. 36. hét

A húszmillió dolláros költségvetése több, mint tizenötszörösét bekasszírozó, 2013-as Démonok között elsöprő sikere után egyértelmű volt, hogy a vérfagyasztó történet folytatást fog kapni. Az ötletgazdák nem is tétlenkedtek, így a második rész tető alá hozatala mellett az Annabelle című spin-offot is útjára indították. Azonban ez is kevésnek bizonyult, ezért a franchise a héten egy újabb, Az apáca címen futó mellékhajtással lesz gazdagabb. Az 1952-ben játszódó, gótikus horrotörténetben a Vatikán két megbízottja Romániába utazik, hogy kiderítse, mi áll egy titokzatos öngyilkosság hátterében.

Megeshet, hogy borzongás helyett inkább egy látványos kalandfilmen izgulnánk, mely esetben az Az utolsó pogány király méltán tarthat majd igényt a figyelmünkre. Ebből Redbad, a frízek frankokkal megalkuvás nélkül szembeszálló királyának történetét ismerhetjük majd meg, aki még a korszak legnagyobb urával, a Karoling-ház névadójával, Martell Károllyal is dacolni mert hazája védelmében.

Ha inkább egy drámához lenne kedvünk, akkor a Tegnap lehet az ideális választás. Kenyeres Bálint filmjében az egy rosszul haladó észak-afrikai építkezést ellenőrző, és eközben múltja árnyaival is szembesülő svájci üzletember, Victor Ganz fenekestül felforduló életét követhetjük nyomon.

A Végállomás: esküvőnek hála, a romantikus vígjátékok rajongói sem fognak unatkozni. A Keanu Reeves és Winona Ryder főszereplésével készült műben két, az egész világgal hadban álló, kényszerűségből egy, a hátuk közepére sem kívánt esküvőre utazó különc egymásra találásának sajátos története áll a középpontban.

Felsorolásunkat a Jonas Kaufmann: Csillagok alatt – Waldbühne 2018 zárja. A világhírű tenor koncertfilmje az olasz muzsika szerelmeseinek készült, és olyan melódiák csendülnek fel benne, mint az A keresztapa főcímdala.

A heti mozipremierek az alábbiak:

  • Az apáca
  • Az utolsó pogány király
  • Tegnap
  • Végállomás: esküvő
  • Jonas Kaufmann: Csillagok alatt – Waldbühne 2018

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap