Heti mozipremierek - 2018. 33. hét

Denzel Washington újra akcióban, Puskin elbeszélő költeményére építő rajzfilmet élvezhetünk, de a drámák és a vígjátékok rajongói sem fognak unatkozni a héten!

Heti mozipremierek - 2018. 33. hét

A 2014-es A védelmező sikere után egyértelmű volt, hogy Denzel Washington idővel újra a gyengék és elesettek oldalán álló ex-CIA ügynök, Robert McCall bőrébe fog bújni. A második felvonásban az eszközökben nem válogató férfi ezúttal egykori kolléganője meggyilkolása után tér vissza ahhoz, amihez a legjobban ért, és mit sem törődve az esélyekkel mindent alárendel a bosszújának.

Amennyiben inkább egy kelet-európai rajzfilmhez lenne kedvünk, abban az esetben Puskin Ruszlán és Ludmilla című, népmesei ihletésű elbeszélő költeményére építő Az elrabolt hercegnő lesz a nekünk való csemege. A romantikus történetben a vándor dalnokként élő, lovaggá válásról álmodozó Ruszlán beleszeret Milába, akiről nem tudja, hogy a király gyermeke. Boldogságuk azonban a gonosz Csernomor miatt nem tart sokáig, mivel az alávaló varázsló elrabolja a lányt. Ám Ruszlán ezt természetesen nem hagyja annyiban, és megannyi kalandot átélve a rettenetes mágus nyomába ered, hogy kiszabadítsa kedvesét.

Ha valami különlegesre vágyunk, akkor a Skate Kitchen méltán tarthat majd igényt a figyelmünkre. Hiszen Crystal Moselle drámájában bepillanthatunk a New York-i gördeszkás szubkultúra kulisszái mögé.

A szintén ebbe a műfajba tartozó Nem vagyok boszorkány a keserű szatírák szerelmeseit fogja megcélozni. Rungano Nyoni megannyi díjat bezsebelt remekében a kilencedik évében járó Shula egy ostoba félreértés miatt azon kapja magát, hogy boszorkánynak tartják, és egy hasonszőrű, kiközösített páriákkal teli táborba száműzik. Az új környezetben idegenül mozgó lánynak el kell döntenie, hogy megbékél-e a sorsával, vagy fellázad a babonák ellen, és megpróbálja a régi mederbe terelni életét.

A könnyedebb kikapcsolódást keresők igényeit az A kém, aki dobott engem fogja kielégíteni. A jórészt Budapesten forgatott akció-vígjátékban Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) komoly bajba kerülnek, amikor kiderül, hogy az előbbi ex-barátja egy kulimászba került kém. A barátnők ezután persze nem ülhetnek tétlenül, és bár vajmi keveset tudnak a színfalak mögötti játszmákról, belevetik magukat az összeesküvések világába.

Felsorolásunk a Szoba gyerekkel kiadó zárja. Emmanuel Gillibert filmjében a nőcsábász Antoine új lakótársa, a két gyermekével együtt beköltöző Jeanne érkezése után kénytelen megtanulni, hogy milyen is egy fedél alatt élni az igencsak eleven rosszcsontokkal.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Augusztus 16.

  • A védelmező 2
  • Az elrabolt hercegnő
  • Skate Kitchen
  • Nem vagyok boszorkány
  • A kém, aki dobott engem
  • Szoba gyerekkel kiadó

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap