Heti mozipremierek - 2018. 27. hét

Az A Hihetetlen család második része mellett többnyire vígjátékokat és romantikus filmeket tartogat a hét!

Heti mozipremierek - 2018. 27. hét

A 2004-ben a mozikba kerülő A Hihetetlen család a Pixar egyik legzajosabb sikere volt, hiszen a kismillió egyéb elismerés mellett a legjobb animációs nagyjátékfilmnek járó díjat is elnyerő művet a kritikusok és a nézők egyaránt imádták. A cégnél azonban dicséretes módon nem kezdtek veszett folytatás-gyártásba, hanem, szem előtt tartva, hogy a jó munkához idő kell, hosszú éveket töltöttek azzal, hogy méltó módon meséljék tovább a szuperhősökből álló família tagjainak történetét. A Hihetetlen család 2-ben Helen áll csatasorba, így Bobnak kell szerettei ügyes-bajos dolgait intéznie.

Ha kedveljük a francia humort, akkor az Egy burka, egy nadrág méltán tarthat majd igényt a figyelmünkre. A könnyed vígjátékban a szerelmesek útjába egy, az iszlám tanításait túlságosan is komolyan vevő, szigorú báty, Mahmoud áll, akit a vágytól égő Armand azzal próbál kicselezni, hogy burkát öltve keresi fel kedvesét, Leilát. Ám a tervbe hiba csúszik, mert a mélyen hívő férfi beleszeret testvére „barátnőjébe”.

A szintén francia Maxime Govare komédiájában, a Papás babásban a negyvenedik évét taposó, de semmiféle kötöttséget nem bíró Adrien-t megviseli a szakítása, és arra jut, hogy ideje megkomolyodnia. Ezért, hogy megmutassa exbarátnőjének, hogy alkalmas a gyermeknevelésre, egy váratlan húzással bölcsődet nyit.

A Haverok harca is a nevetni vágyók igényeit fogja megcélozni. A valós események ihlette filmben egy gyermekkoruk legszebb időszakát évente egyszer újraélő baráti társaság tagjai egy fogócska-bújócska versenyben „vadásznak” egymásra. Nincsenek tabuk, sem pedig kifogások, csupán a hajsza izgalma és a közös móka.

Amennyiben inkább egy drámához lenne kedvünk, abban az esetben a Ramen shop – Ízek a múltból tarthat számot érdeklődésünkre. Az apja halála után Masato, a ramenszakács egy fiatalon elhunyt anyja leveleivel teli bőröndöt talál. Váratlan felfedezése arra sarkalja, hogy Szingapúrba utazzon, és fényt derítsen családja titkaira.

Felsorolásunkat a Sodródás zárja. Baltasar Kormákur alkotásában a Csendes-óceánon keresztül Kaliforniába igyekvő Tami és Richard csodával határos módon túlélik, hogy óvatlan módon keresztezik egy veszettül tomboló hurrikán útját. Ám cseberből vederbe kerülvén, egy lakatlan szigeten ragadva Taminak nem csak a saját, hanem súlyosan sebesült szerelme túlélését is biztosítania kell.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Július 5.

  • A Hihetetlen család
  • Egy burka, egy nadrág
  • Papás babás
  • Haverok harca
  • Sodródás
  • Ramen shop – Ízek a múltból

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward