Hazugságok hálójában – Heti mozipremierek

Itt az Apró mesék, jön a Családi bunyó és vígjátékokból sem lesz hiány!

Hazugságok hálójában – Heti mozipremierek

A második világháború után Magyarország még sokáig a feketézők, haramiák, szökésben lévő bűnözők, és hasonló alvilági alakok paradicsoma volt. Az Apró mesék ezt a sajátos időszakot igyekszik majd bemutatni. Hankó Balázs rafinált svindler, aki a világégés forgatagában eltűnt emberekről kitalált, reményt adó hazugságokkal veri át a hiszékenyeket. Miután lebukik, arra kényszerül, hogy elhagyja Budapestet, és beleszeret a gyermekét egyedül nevelő Bérces Juditba. Kapcsolatukra azonban sötét árnyékot vet, hogy a nő férje, Vince bármelyik nap visszatérhet a frontról.

Ha a feszült thrillereknél jobban kedveljük a pankrációt, akkor okvetlenül érdemes lesz egy pillantást vetnünk a Családi bunyóra. Stephen Merchant alkotása ugyanis a WWE-sztár, Saraya-Jade „Paige” Bevis, és kenyerüket szintén a ringben megkereső rokonai a szó minden értelmében küzdelmes hétköznapjait, illetve felemelkedésük történetét mutatja be.

A belga filmek rajongói két alkotás közül választhatnak majd. Az A királynő kutyája mellett döntve Rex, II. Erzsébet véletlenül utcára került corgijának kalandjait élhetjük át.

Míg a Szabadúszókban a negyvenhez közeledő, munkanélküli csődtömeg, Bertrand egy amatőr szinkronúszó-csapat tagjaként nyeri vissza az önbizalmát.

A komolyabb kikapcsolódást keresőket az Egon Schiele: A halál és a lányka fogja megcélozni. Ez, ahogy azt nem nehéz kitalálni, a spanyolnátha áldozatává vált bécsi művész életét, múzsáit és festményeit veszi górcső alá.

Felsorolásunkat az Itt járt Britt-Marie zárja. Tuva Novotny drámájában a hűtlen férjét elhagyó címszereplő más lehetőség híján egy kisváros ifjúsági focicsapatának edzőjeként igyekszik boldogulni, és megannyi megpróbáltatás során ráébred, hogy sosem késő új életet kezdeni.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Március 14.

  • Apró mesék
  • Családi bunyó
  • A királynő kutyája
  • Szabadúszók
  • Egon Schiele: A halál és a lányka
  • Itt járt Britt-Marie

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap