Hatalmas leárazások a digitális boltokban

Ebben az évben sem maradt el a digitális boltok karácsonyi leárazása, melynek köszönhetően rengeteget spórolhatunk egy-egy játék beszerzésekor.

Hatalmas leárazások a digitális boltokban

Bizonyára sokan vannak azok, akik nem vetik meg a játékok digitális verzióit, és bátran vásárolnak napjaink legnagyobb online boltjaiból. A Valve ezeknek a játékosoknak szeretne most kedveskedni, hiszen az általuk üzemeltetett Steam-en őrült leárazás vette kezdetét. Nem egy esetben szinte aprópénzért lehet hozzájutni a programokhoz, ráadásul nem is akármilyenekhez. A mai nap ajánlatai között például az alábbi címek szerepelnek:

[italic]Aliens vs. Predator

Bully: Scholarship Edition

Day of Defeat: Source

Just Cause 2

Assassin’s Creed 2

CoD4: Modern Warfare

Tales of the Monkey Island Complete Pack

Spore

Trials 2: Second Edition[/italic]

A fenti címek csak este 7 óráig lesznek elérhetőek, azt követően frissülni fog a kínálat, így aki érdeklődik az említett programok iránt, az igyekezzen minél hamarabb beszerezni őket. A különálló játékok mellett a fejlesztők csomagokat is árulnak, melyekben nem egyszer több tucat program is szerepel. A 2K Games, a THQ, a Rockstar, a Bethesda, a Square Enix - Eidos, az Epic Games, a Telltale Games és a Valve is csatlakozott ehhez az akcióhoz, aminek köszönhetően 57-85%-os kedvezménnyel juthatunk hozzá ezekhez a pakkokhoz. Az se menjen messzire, aki esetleg a független játékfejlesztők munkájára kíváncsi, mert rengeteg indie-csomag szerezhető be most 80-90%-os árcsökkenés mellett. És ha mindez még mindig nem lenne elég, szinte az összes kiadó olcsóbban adja most a játékait, legyen szó akár az EA-ról, a Codemastersről, vagy a SEGA-ról.

De nem csak a Steam próbál új vevőket szerezni magának, hiszen a régi, klasszikus programok gyűjtőhelyeként is ismert Good Old Games oldal is karácsonyi akciókkal várja a látogatókat. Az elkövetkező két hétben az oldalon lévő legtöbb játék 30-50%-os kedvezmény mellett vásárolható meg. Keresve sem találhatnánk ennél jobb időpontot arra, hogy feltöltsük játékkatalógusunkat (és kiürítsük a pénztárcánkat).

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward