Gyorsan terjed az Emotion UI 9

Gyorsan terjed az Emotion UI 9

A Huawei ugyan eléggé nehéz helyzetben van jelenleg, és a cég vezetésének komoly problémákat kell megoldani, de azért a vállalat továbbra is próbálja hangsúlyozni, hogy a felhasználói szempontból minden rendben. A friss EMUI grafikus felhasználói felület minden korábbi kiadásnál gyorsabban terjed, ami a szakemberek munkájának köszönhető.

A kínai vállalt 2012 végén rántotta le a leplet az Emotion UI-ról, ami kezdetben nem örvendett túl nagy sikernek, de mára sokak által kedvelt grafikus felhasználói felületté vált a Huawei elhivatott fejlesztői révén. Az egyedi felület nagyon sok érdekes funkcióval tud szolgálni, és a cég különösen nagy hangsúlyt fektet már itt a gépi tanulás alkalmazására. Az EMUI az Android 8.0 óta azonos verziószámon fut az alapjául szolgáló Androiddal, ennek megfelelően az Emotion UI 9 az Android 9.0 operációs rendszerrel került bevetésre. Mostanra már az Emotion UI 9.1 is elkészült, ami olyan izgalmas módosításokat is tartalmaz, mint az új, jobb teljesítményt ígérő fájlrendszer és a GPU Turbo 3.0 szolgáltatás.

A napokban jelentette be a Huawei, hogy az Android Pie alapokon nyugvó Emotion UI 9 – és ide értve az EMUI 9.1-et is – már 80 millió aktív eszközre jutott el frissítések révén világszerte. Fontos tehát azt kiemelni, hogy ebben nincsenek benne az új mobilok eladásából összeadódó számok, hanem tényleg kizárólag a frissítésekről van szó, tehát ennyi korábbi Huawei készülék tulajdonosa élvezheti most a készen elérhető legújabb rendszert az EMUI extráival megtoldva. A Huawei eddig kiváló munkát végzett a frissítések terén, még korábban forgalomba került középkategóriás eszközök számára is sok esetben biztosítja az EMUI 9-et.

Galéria megnyitása

A Huawei az elért eredmény mellett azt is előre vetítette, hogy a tendenciát elnézve még az év első felében, tehát a hónap végéig átléphető a 100 milliós mérföldkő is. A Mate 9 és a P10 széria tagjai például a hetekben fognak frissülni, és ezekből a megoldásokból például több millió van még forgalomban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap