Gyakrabban kap majd frissítéseket a Titanfall

A Respawn fel szeretné gyorsítani a fejlesztés menetét, így három kategóriába sorolta az érkező frissítéseket.

Gyakrabban kap majd frissítéseket a Titanfall

A Respawn láthatóan küzd a játékosok bizalmáért a félresikerült matchmaking, és az induláskor hiányzó számos online lehetőség után. A játék igazgatója, Steve Fukuda azt ígérte, a stúdió gyakrabban fog frissítéseket kiadni a Titanfallhoz, ráadásul ezeket igyekeznek majd jobban is kommunikálni a közönség felé.

Elmondása szerint a Respawn még kicsit újnak érzi magát "ebben az egész indulás utáni támogatásos dologban", de mindent megtesz majd annak érdekében, hogy a PC-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra megjelent játék rövid időn belül a lehető legjobb legyen. "Most, hogy átálltunk a megjelenést követő időszakra, és már a támogatás a lényeg, szeretném fokozni a tempót. Nem csak arról van szó, hogy gyakrabban fogunk frissítéseket kiadni, de gyakrabban kérjük majd ki a közönség véleményét, és gyorsabban mozdulunk el abba az irányba, amit a játékosaink látni szeretnének."

Fukuda három pillért nevezett meg, melyekre a Titanfall frissítései épülni fognak. Az első a "nem tartalmi" részleg, ez főként kisebb javításokat, egyensúlybeli változásokat jelent majd, meg persze a matchmaking további finomítását. A második pillér a kényelem: itt olyan változásokra gondol, mint a nem olyan rég bevezetett party színek, melyek nem igényelnek nagy munkát, de jelentősen javítanak a játékosok "közérzetén".

A harmadik pillért Fukuda "infrastrukturális változások"-nak hívja. Ide tartoznak az olyan dolgok, melyek sok munkát igényelnek, és komoly változásokat hoznak. Ilyen lesz például a privát meccsek bevezetése is, melyet bétateszteltetni is fognak a közönséggel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward