GTA Online - késik a bánatpénz

A beígért félmilliót csak akkor kapják meg a játékosok, ha a fejlesztők végleg leszámoltak a bugokkal.

GTA Online - késik a bánatpénz

Még egy kicsit várniuk kell azoknak a Grand Theft Auto Online játékosoknak, akiknek a Rockstar bánatpénz ígért. A fejlesztők eredeti terve az volt, hogy az online játék problémái miatt mintegy bocsánatkérésképpen mindenkinek 500 000 dollárt ad játékpénzben, két 250 000 dolláros részletben. Az elsőnek már meg kellett volna érkeznie, de a várakozó játékosok hiába lesték karaktereik virtuális bankszámláját.

"Reméljük, hogy hamarosan friss hírekkel szolgálhatunk ezzel kapcsolatban" - írta a Rockstar szóvivője a hivatalos blogon. "Természetesen biztosak akarunk lenni abban, hogy minden adatvesztéssel kapcsolatos problémát megoldottunk, mielőtt odaadnánk mindenkinek az 500K GTA dollárt. Köszönjük a türelmet, és kérjük továbbra is kísérjétek figyelemmel a fejleményeket."

A GTA V október 1-én indult multiplayer részét sok probléma sújtotta, nem elég, hogy a szerverek nem bírták a nagy terhelést, különböző adatvesztést (eltűnt tárgyak, karakterek) okozó bugok is felütötték a fejüket. A Rockstar azóta megoldotta a szerverproblémákat, de még maradt számukra javítanivaló.

A témáról szóló korábbi hírünkben elolvashatjátok, hogy pontosan kik is jogosultak arra a bizonyos virtuális félmillió dollárra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward