GTA 5 Online - részletes betekintés

Az új GTA 5 Online előzetes már részletesen bemutatja, milyen kalandok és örömök várnak a játékosokra multiban.

GTA 5 Online - részletes betekintés

A Rockstar bemutatta, hogyan fog kinézni a Grand Theft Auto Online, a GTA 5 multiplayer része, amely október 1-én, a játék megjelenése után két héttel fog kijönni. Az online világban egyszerre maximum 16 játékos játszhat együtt. Egymással együttműködve teljesíthetnek küldetéseket és vehetnek részt a háttérben folyó eseményekben, ill. a hagyományos játékmódokban is

Az indulás után a játékot a Rockstar új tartalmakkal fogja bővíteni, de a játékosoknak is lehetősége lesz arra, hogy alkotásaikkal kiegészítsék a darabot. Új versenyeket, küldetéseket hozhatnak létre a játék szerkesztőjének segítségével, megoszthatják barátaikkal és kipróbálhatják a többiek alkotásait is. Karakterét mindenki egyéni ízlése szerint alakíthatja, fejlesztheti statisztikáit, járműveket és ingatlanokat vásárolhat és feljebb kerülhet a bűnözői ranglétrán.

A GTA legutóbbi előzetesének végén épp csak belekukkanthattunk a GTA Online-ba, az alábbi videóból már közelebbről is megismerkedhetünk vele.

A Grand Theft Auto 5 szeptember 17-én fog megjelenni PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a PC-s verzióról, ha egyáltalán lesz ilyen, sajnos még semmilyen hírrel nem szolgálhatunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward