GT 5 Signature és Collectors Edition

Lesz miből válogatni azoknak, akik már tűkön ülve várják az új Gran Turismót.

GT 5 Signature és Collectors Edition

Az európai PlayStation Blogon bejelentettek a helyi Gran Turismo változatokból kettőt, a különleges Signature Edition-t, és a hozzá képest visszafogottabb, de azért még így is impozáns Collector’s Editiont.

Kezdjük a nagyobb pakkal. A Signature Edition fém házának a festése ugyanaz, mint a Mercedes-Benz SLS AMG kocsiké (obszidián fekete). A csomagban a játékon kívül van egy kulcstartó, egy slusszkulcs szerű pendrive, egy SLS AMG autómodell (1:43-hoz méret), egy keményfedeles könyv, amiben a GT5 autói és tájai láthatóak, egy 200 oldalas Apex magazin, amiben rengeteg témakörrel foglalkoznak (vezetési technikák, a jövő technológiái, autó tuning, stb.), plusz egy bőr pénztárca, benne a meghívó kártyával egy valós versenyeket is felvonultató versenysorozatra, aminek a fődíja egy valódi Mercedes-Benz SLS AMG. Sajnos ez utóbbi minket nem érint, nem vagyunk rajta azon a listán, akik nevezhetnek, de még így sem rossz a pakk.

A kézzel fogható tartalom mellett lesznek digitális extrák is, öt ’ChromeLine’ autó és hat ’Stealth’ kocsi, amiknek természetesen brutális teljesítményük van. Plusz, hogy ha már benne vagyunk nagyon a GT5 hangulatban, akkor aktiválhatunk egy dinamikus témát is a PS3-on, ami ugyancsak jár a Signature-höz. Szép nagy lista, így gondolom senkit sem lep meg, hogy az ár sem éppen a belépőszintet képviseli. Aki erre az exkluzív, limitált példányszámú kiadásra pályázik, annak 180 eurót kell letenni az asztalra (kb. 50 ezer forint).

Persze ha valami extrára vágyunk, de azért nem ennyire, akkor ott van még a gyűjtői kiadás, ami 100 euróval olcsóbb (80). Az öt ChromeLine autó, a dinamikus téma és az Apex magazin ehhez is jár, plusz kapunk öt képeslapot, amin magas részletességű, a Polyphony által kiválasztott renderelt képek vannak. Ha olyan helyen rendelünk elő, ahol van PlayStation Store, akkor előrendelési extraként itt is jár a hat Stealth autó is. Ezekről, és az eddig említett kiegészítőkről további képek a PS Blogon láthatóak: klikk.

A Gran Turismo 5 november 2-án érkezik PlayStation 3-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward