Gear VR-ra készítettek két játékot az Evolve fejlesztői

A Face Your Fears és az Other Worlds is októberben érkezik.

Gear VR-ra készítettek két játékot az Evolve fejlesztői

A Connect 3 konferencián az Oculus Touch mellett más bejelentéseket is tett az Oculus, például a Gear VR-ra érkező játékokról is beszéltek. Ezek közül kettőt az Evolve fejlesztője, a Turtle Rock Studios készített.

A Face Your Fears egy horrorélményeket közvetítő alkotás, melyben olyan helyzeteket élhetünk át, mint mondjuk a Skyscraper jelenet. Itt egy felhőkarcoló tetejének szélén állva szemléljük, amint egy óriási robot mászik fel az épület falán, egyenesen felénk tartva. Egy másik ilyen helyzet a Haunting, ahol egy szellemjárta gyerekszobában találjuk magunkat, de ezeken kívül további szörnyűségek is várnak majd ránk.

A másik projekt az Other Worlds címen fut. Segítségével átélhetjük, milyen az élet Justin Cherry amerikai művész egyik különös hangulatú képének belsejében. Több jelenet 360 fokos panorámanézetet és 3D hangot használ, miközben meditálunk, zenét hallgatunk.

Mindez elég messze esik mondjuk az Evolve-tól, Chris Ashton, a stúdió társalapítója és dizájnért felelős vezetője el is mondta, hogy rengeteg dolgot másképp kellett megoldaniuk a VR miatt, mint a PC-s és konzolos munkáiknál. Tetszettek nekik ugyanakkor a szinte végtelennek tűnő lehetőségek, és az, hogy új területeken próbálhatják ki magukat.

A Face Your Fears október 31-én jelenik meg, az Other Worlds esetében még nincs pontos dátum, de ez is ebben a hónapban várható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward