Gainward GTX 470 GS: tuningolt GOOD Edition

A Gainward kínálatában nemrégiben jelent meg a GeForce GTX 470 GOOD Edition modell, amelyet egyik korábbi hírünk keretén belül már bemutattunk. A gyártónál úgy gondolták, hogy az a kártya nem elég ütős, így felhasználásával készítettek egy gyárilag túlhajtott változatot is, ami a GeForce GTX 470 Golden Sample nevet viseli.

Gainward GTX 470 GS: tuningolt GOOD Edition

A Gainward kínálatában nemrégiben jelent meg a GeForce GTX 470 GOOD Edition modell, amelyet egyik korábbi hírünk keretén belül már bemutattunk. A gyártónál úgy gondolták, hogy az a kártya nem elég ütős, így ennek az alapjaira építkezve készítettek egy gyárilag túlhajtott változatot is, ami a GeForce GTX 470 Golden Sample nevet viseli.

A friss jövevény esetében a 448 darab CUDA magot tartalmazó GF100-as GPU 650 MHz-es magórajelen üzemel, a shaderek pedig 1301 MHz-en ketyegnek. Az 1280 MB-nyi GDDR5-ös típusú fedélzeti memória órajelét 3400 MHz-re emelték a referenciának minősülő 3348 MHz-ről, a memória chipek és a GPU között pedig szokás szerint 320-bites adatsín húzódik.

A GeForce GTX 470 GS a szokásosnál hosszabb, 10,5 hüvelykes nyomtatott áramköri lapra épül csak úgy, mint a GeForce GTX 470 GOOD Edition. A termék az egyedi nyomtatott áramköri lap mellett egyedi, kétventilátoros hűtést hordoz magán, amely két slotot foglal el. Az új videokártya hamarosan forgalomba kerül, ajánlott végfelhasználói ára azonban egyelőre nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward