Full HD-s üzleti webkamera, széles látószöggel

A Logitech egy új, kifejezetten üzleti felhasználásra szánt webkamerát mutatott be, ami nem csak remek képminőséget, hanem széles, 90 fokos látószöget is kínál.

Full HD-s üzleti webkamera, széles látószöggel

A Microsoft Lynx-hez optimalizált üzleti webkamera Cisco és Skype kompatibilitással érkezik, de emellett a legtöbb egyéb kommunikációs és videokonferencia alkalmazással is képes hatékonyan. együttműködni. Az új eszköz digitális pan-tilt-zoom funkciót is kapott, ami akkor jön jól, ha videokonferencia alatt a prezentációs tábláról egy konkrét személyre, az előadóra kell átváltani a fókuszt és a nézőpontot. A termék akár 4x-es képnagyításra is képes, rendelkezik automatikus fókusz funkcióval és az aktuális fényviszonyoknak megfelelően tudja módosítani a képminőséget annak érdekében, hogy gyengébb fényviszonyok mellett is jó képminőséget kínálhasson. Utóbbi funkció a Logitech RightLight 2-es technológiájának köszönhető.

A Logitech Business Webcam C930e támogatja a H.264 SVC és az UVC 1.5-ös videó kódolást, ami segít a PC erőforrásainak felszabadításában, ugyanis a videó feldolgozása a kamerán belül történik. A videó folyam sávszélességét automatikusan az éppen rendelkezésre álló hálózati sebességhez optimalizálja a rendszer, ami a sávszélesség hullámzásakor különösen jól jön - ekkor a webkamera törekszik rá, hogy az adott helyzethez képest mindig az elérhető legmagasabb képminőség állhasson a felhasználók rendelkezésre.

Az egység akár Full HD videó folyam továbbítására is képes, méghozzá 30 képkocka/ másodperces sebességgel, a kristálytiszta képről pedig Carl Zeiss minősítéssel ellátott üveglencse gondoskodik. Utóbbinál a mérnökök gondosan ügyeltek arra, hogy a nagy látószögű képeknél jelentkező halszem torzítás elkerülhető legyen.

A Windows7, Windows 8 és Mac OS X 10.7 támogatással érkező újdonság az idei év májusában válik világszerte elérhetővé, ajánlott végfelhasználói ára pedig 109,99 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward