Friss, ingyenes 3DMark Vantage Basic Edition

A Futuremark szoftvermérnökei elkészítették a 3DMark Vantage v1.1.0-s változatát, amely néhány frissítéssel és egy igen-igen fontos újítással áll a felhasználók rendelkezésére. A népszerű tesztalkalmazás, amelynek segítségével a belépőszintű DirectX 10-es GPU-k tesztelésére is lehetőség van, mára már szinte teljesen átvette a 3DMark 06 helyét a piacon, ami persze nem is baj. A tendencia láttán a Futuremark illetékesei úgy döntöttek, hogy a friss verzió megjelenésével nem csak az újításokkal, hanem egy kedves gesztussal is próbálnak a felhasználók kedvében járni: mostantól ingyenessé vált a 3DMark Vantage Basic kiadása, amelyért eddig 6,95 dollárt kellett fizetni.

Friss, ingyenes 3DMark Vantage Basic Edition

A Futuremark szoftvermérnökei elkészítették a 3DMark Vantage v1.1.0-s változatát, amely néhány frissítéssel és egy igen fontos újítással áll a felhasználók rendelkezésére. A népszerű tesztalkalmazás, amelynek segítségével a belépőszintű DirectX 10-es GPU-k tesztelésére is lehetőség van, mára már szinte teljesen átvette a 3DMark 06 helyét a piacon, ami persze nem is baj. A tendencia láttán a Futuremark illetékesei úgy döntöttek, hogy a friss verzió megjelenésével nem csak az újításokkal, hanem egy kedves gesztussal is próbálnak a felhasználók kedvében járni: mostantól ingyenessé vált a 3DMark Vantage Basic kiadása, amelyért eddig 6,95 dollárt kellett fizetni.

A felhasználók így lefuttathatják rendszerükön mind a négy fő tesztet, online megnézhetik a szoftver által adott pontszámot, sőt, meg is oszthatják egymással pontszámaikat az ORB szolgáltatáson keresztül, ahol ezzel együtt össze is hasonlíthatják rendszerük eredményét más konfigurációkéval. A friss kiadás megjelenésével elérhetővé vált a kijelző skálázás képessége, ami a különböző méretű és felbontású kijelzőkkel való kompatibilitást hivatott javítani. A processzortesztek alkalmával mostantól alapértelmezetten ki van kapcsolva a PhysX támogatás, így a PhysX "processzor", vagyis a PhysX támogatással ellátott GPU nem befolyásolja a teszt eredményét. Frissült a Futuremark SystemInfo komponens is, amely most már a legújabb grafikus processzorokat, központi egységeket és egyéb friss rendszerösszetevőket is tökéletesen felismeri.

Aki kedvet kapott a friss 3DMark Vantage kipróbálásához és szert szeretne tenni a mostantól ingyenesen elérhető Basic Edition-re, az látogasson el ide. Aki a DirectX 10-es kiadás helyett inkább DirectX 11-es támogatással ellátott 3DMark-ra vágyik, az pedig töltse le a 3DMark 11 legfrissebb kiadását, méghozzá innen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward