Folytatja a jelentős adatkeret-akciókat a Telenor

Folytatja a jelentős adatkeret-akciókat a Telenor

A Telenor a koronavírus ideje alatt több akciót is hirdetett annak érdekében, hogy a felhasználói a magszokottnál olcsóbban juthassanak mobilinternet-eléréshez. És a vállalat most bejelentette, hogy továbbra is lesznek ezen a fronton kiemelkedő ajánlatok az emberek részére.

A vállalat tisztában van azzal, hogy a nyári időszakban általában több időt töltenek a felhasználók az okostelefonjuk társaságában. És éppen ezért többet is használják a mobilnetet. A Telenor pedig éppen ezért megnövelt adatkeretet biztosít azok számára, akik új előfizetőként csatlakoztak a szolgáltatóhoz, és azok sem járnak majd rosszul, akik a meglévő csomagjukat használják továbbra is.

A nyári promóció kialakítása során a Telenor azt is figyelembe vette, hogy még most is szükség lehet az extra adatra a koronavírus miatt is, noha a járványfenyegetés szerencsére az elmúlt hetekben jelentősen mérséklődött. Június 2. és augusztus 19. között mindenki, aki friss számlás Hiper tarifa előfizetést köt, 100 GB-tal gazdagodik automatikusan, amit nem kell azonnal elhasználni. Fontos, hogy ezt egy egyedi kóddal az előfizető bármikor elhasználhatja augusztus 31-ig.

Galéria megnyitása

Ezt az akciót az is ki tudja majd használni, aki kártyás konstrukcióról lép át valamilyen Hiper díjcsomagra, szóval nemcsak azoknak szól ez az ajánlat, akik korábban nem a Telenor ügyfelei voltak. És el kell még azt mondani ennek az akciónak a kapcsán, hogy a 100 GB-os adatjegyet az érintettek 30 napon belül használhatják ki az aktiválást követően. Plusz át is lehet ezt ruházni másoknak, ha az illető publikus számlás lakossági előfizetéssel rendelkezik.

Ennek az akciónak a kapcsán a Telenor kiemelte, hogy a személyes kontaktus elkerülése mellett is lehetőség van arra, hogy új előfizetést kössön bárki. A vállalat megoldást nyújt erre az online felületén keresztül. Még videós anyagok is vannak, amik segítenek a kevésbé rutinos felhasználóknak abban, hogy eligazodjanak a Telenor oldalán.

Azok pedig, akik már eleve a Telnor előfizetői között vannak, kétszer több adatot forgalmazhatnak gond nélkül június 2. és augusztus 19. között egy adatjegy megvásárlását követően. Ráadásul még egy 10%-os kedvezményben is részesülnek ilyen esetben. Szóval azok, akik vesznek 1 GB-os adatjegyet, valójában 2 GB-tal gazdálkodhatnak majd, miközben az 1090 Ft-os ár helyett csak 981 Ft kifizetésére kényszerülnek. A Telenor elmondta, hogy érdemes a készülékkínálatát is végig néznie azoknak, akik most szeretnének új szerződést kötni, mert kedvezményes készülékajánlatok is várják az érdeklődőket.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap