Feltámad a vadnyugat? – Heti mozipremierek

Itt a Testvérlövészek, jön az élőszereplős Dumbó és még megannyi érdekesség vár ránk a héten!

Feltámad a vadnyugat? – Heti mozipremierek

Bár sokak szerint a westernek már réges-régen túl vannak a fénykorukon, időnként érkezik egy, a műfajt erősítő, nemritkán valóságos sztárkavalkádot felvonultató film. A Testvérlövészekben a visszavonuláson gondolkozó vadnyugati fenegyerek, Eli Sisters (John C. Reilly) és a fosztogatók életénél édesebbet elképzelni sem tudó, alkoholista öccse, Charlie (Joaquin Phoenix) keverednek változatos kalandokba.
 

Amennyiben a legkisebbek számára is szórakoztató programot keresünk, érdemes lesz egy pillantást vetnünk a Dumbóra. Tim Burton élőszereplős remake-je nem szolgai másolás: több, lényeges ponton is eltér az 1941-es eredetitől.

A drámák szerelmesei két alkotás közül választhatnak majd. Az Egy fiú hazatérben a kábítószerek rabjáváváló, ráadásul rossz társaságba keveredő Ben csakis a családja, főleg édesanyja (Julia Roberts) segítségével hozhatja egyenesbe az életét. Ám függősége, és alvilági ismerősei nem könnyítik meg a dolgát.

Míg a Sztrájk a gyárban mellett voksolva a munkahelyük bezárása ellen tiltakozó társai élére álló Laurent küzdelmeit élhetjük át.

A thrillereket preferálókat az Az eltűntek fogja megcélozni. Ebben három világítótorony-őr unalmas életét egy eszméletlen férfi, illetve egy táskányi arany forgatja fel, mert fogalmuk sincs, hogy mihez kezdjenek az iszonytató vagyonnal, és rejtélyes vendégükkel.

A dokumentumfilmek iránt érdeklődőket az A művészet templomai: Monet és vízililiomai – A víz és a fény bűvkörébenre válthatnak majd jegyet. Ez, miként az a címből könnyűszerrel kitalálható, a jeles impresszionista festő életével foglalkozik.

Felsorolásunkat a Túltolva zárja. Harmony Korine vígjátékában fűnek, a nőknek és az alkoholnak élő, hippi Holdkutya (Matthew McConaughey) kénytelen összeszedni magát, mivel csak akkor juthat hozzá örökségéhez, ha végre befejezi évek óta parkolópályára tett regényét.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Április 28.

  • Testvérlövészek
  • Dumbó
  • Egy fiú hazatér
  • Sztrájk a gyárban
  • Az eltűntek
  • A művészet templomai: Monet és vízililiomai – A víz és a fény bűvkörében
  • Túltolva

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap