Shop menü

EZEKKEL AZ OLCSÓBB ESZKÖZÖKKEL KÉSZÜL A NOTHING

Kiszivárgott a Nothing almárkájának három várható terméke, és azt is megtudhattuk, hogy mikor futhatnak be a narancssárgára pingált kiegészítők.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Ezekkel az olcsóbb eszközökkel készül a Nothing

Augusztus első napjaiban jelentette be Carl Pei, hogy a Nothing elindít egy új márkát, ami egyszerűen csak CMF névre fog hallgatni. A CMF egyetlen termékét sem villantotta meg akkor Pei, de azt megtudhattuk, hogy költséghatékonyabb eszközökre helyezik majd a fókuszt, amik továbbra is a Nothing szellemiségét fogják megidézni, csak már nem olyan mutatós köntösben.

Kiszivárgott információknak köszönhetően most kiderült, hogy a CMF by Nothing mire készül. Három konkrét eszköz bukkant fel, és azt is megtudhattuk, hogy mikor jelenhetnek meg ezek az eszközök.

Okosórával, fülhallgatóval és egy gyorstöltővel indíthat a CMF.

Mikor a márkát bejelentette a Noting, akkor néhány színes képet is villantott, melyen a narancssárga dominált. Már akkor sejteni lehetett, hogy ez a szín a termékeken is visszaköszön majd, de arra talán senki nem számított, hogy ennyire látványos lesz a dolog. A CMF első eszközei talpig narancssárgába borultak, jóformán csak az óra tokját kerülte el ez a szín.

A CMF első termékei szeptember 26-án mutatkozhatnak majd be, szóval néhány hetet még várni kell ezekre, de a türelem újdonságokat terem. De vajon mennyire lesznek ezek az eszközök érdekesek? A Nothing termékei elég különlegesek voltak, de a CMF megoldásai egyelőre nem tűnnek annak. Teljesen hétköznapi, tucat megoldásoknak tűnnek, és az áruk is ennek megfelelően fog alakulni.

A kiszivárgott információk szerint a CMF by Nothing Watch Pro egy 1,96 hüvelykes megjelenítővel szerelt megoldásról lesz ott szó, AMOLED technológiás alappal rendelkezik és a folyamatosan aktív módot is támogatni fogja. A képernyő elég nagy lesz, és 600 nites csúcsfénnyel szolgál. Több mint 100 különböző számlapot fog nyújtani, és hasonló mennyiségben lesznek a különböző sportmódok is.

Galéria megnyitása

Szolgál majd az okosóra pulzusmérővel, képes lesz figyelni a véroxigénszintet, valamint az alvási ciklusokat is monitorozza. Az alumíniumötvözetből készült tokba foglalt eszköz IP68 védettséggel rendelkezik majd. Bluetooth 5.3 modul is lesz benne, és akár még mikrofonnal és hangszóróval is szolgálhat. A GPS sem hiányzik majd a CMF órájából, és 330 mAh-s akkumulátorral lesz felvértezve, így normál igénybevétel esetén 13 napig mehet majd egy töltéssel – AOD funkció nélkül.

A CMF by Nothing Buds Pro füles állítólag a kategóriájának legjobb aktív zajszűrő megoldását fogja felvonultatni, akár 45 dB-es hatékonyságot produkálhat. Elég populáris hangképet nyújthat majd az alapján, hogy a napvilágot látott sajtóanyagban ki van emelve az „Ultra Bass” technológia. Egy 10 milliméteres hangszóróval rendelkezik majd a tetőtől talpig narancssárga burkolattal ellátott vezeték nélküli fülhallgató. A tervezők ezt az eszközt úgy alakították ki, hogy a szeles időben különösen alacsony legyen a tapasztaltható szélzaj, és külön zajszűrő algoritmusok dolgoznak majd azon, hogy a hívások tisztábbak legyenek.

Galéria megnyitása

A füles IP54 védelmet biztosít, tehát esőben lehet majd hordani, nem lesz baja. A tokjában van akkumulátor, amiről képes töltődni, és ez 460 mAh-s kapacitással szolgál. A fülhallgatókban 55 mAh-s telep van, és állítólag akár 11 órán át bírja majd, ami igencsak megsüvegelendő lenne, persze ehhez az ANC-t le kell kapcsolni. Gyorstöltési opcióról is szó esett előzetesen, és ez is jól hangzik: állítólag elég lesz 10 perc töltés, és ez alatt 3,5 órányi használatra elég energiát fog magába szívni.

Végül van itt még nekünk egy töltőnk, ami ugyancsak telibe narancs lett. Ez egy 65 wattos GaN technológiát használó eszköz, ami három csatlakozási felülettel rendelkezik. Itt a cél az, hogy egyszerre lehessen táplálni egy Nothing mobilt, valamint egy Nothing vagy CMF fülhallgatót, és például a CMF okosórát is. Támogatja az adapter az USB PD 3.0-t és a Quick Charge 4+-t is, plusz egy sor védelmi fejlesztéssel is el lett látva.

Galéria megnyitása

A napvilágot látott infók arra is kitérnek, hogy mennyibe kerülnek majd ezek az eszközök. A CMF Power 65W GaN adapter átszámolva 11 ezer forintba kerül majd, a CMF by Nothing Watch Pro okosóránál kb. 20 ezer forintos összeggel kell számolni, a vezeték nélküli füles esetén pedig az átszámolt ár 15 ezer forintnak felel majd meg. Ezek indiai árak, a termékek globálisan megjelenhetnek, és Európába persze már magasabb árak mellett futhatnak be.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére