Ez most a világ legnagyobb képátlójú egybegépe

A Colorful S49 egy igazán impozáns darab, ami egyelőre még csak prototípusként érhető el, de ha elég érdeklődés mutatkozik iránta, frissített hardverrel piacra is dobhatja a cég.

Ez most a világ legnagyobb képátlójú egybegépe

A különc termékeiről ismert Colorful egy óriási egybegéppel rukkolt elő, ami elsősorban a játékosok számára készült. Alapját egy 49 hüvelykes panel adja, ami alighanem VA alapokon nyugszik, 3840 x 1080 pixeles natív felbontással rendelkezik és 178 fokos betekintési szögeket kínál. A kijelző sík, nem hajlított, de a későbbiekben akár hajlított kijelzőt is alkalmazhat a gyártó, ha a prototípus iránt kellő érdeklődés mutatkozik.

Galéria megnyitása
Fotó: AnandTech
Galéria megnyitása
Fotó: AnandTech

A panel a Samsung műhelyében készült, legalábbis a nem hivatalos információk erről szolnak, és mellé jár egy skálázó vezérlő is, ami elviekben FreeSync támogatást nyújt, ám ezt a funkciót a Colorful nem aknázza ki, hiszen egy Nvidia AIB partnerről van szó. G-Sync támogatás egyelőre szintén nem áll rendelkezésre, hiszen ennek támogatása még nem biztosított, de ami késik, nem múlik. A 32:9-es képarányú, 144 Hz-es maximális képfrissítési rátával dolgozó panel mögé egy nagyobbacska dobozt építettek, amiben a PC alkatrészei lapulnak.

Galéria megnyitása
Fotó: AnandTech

Az alaplapMini-ITX formátumú, amiben Core i7-7700-as processzor, 16 GB-nyi DDR4-es rendszermemória, valamint egy GeForce GTX 1060-as videokártya lapul – utóbbi esetenként kevés lehet majd ajátékok natív felbontás alatti zökkenőmentes kihajtásához. A rendszer tartalmaz még egy 256 GB-os M.2-es SSD-t, valamint 802.11b/g/n WiFi támogatással is felvértezték. A csatlakozók között két darab USB 2.0-s, négy darab USB 3.0-s, valamint egy Gigabites Ethernet port sorakozik. Rajtuk kívül HDMI videó kimenet, fejhallgató kimenet és mikrofon kimenet is rendelkezésre áll.

Galéria megnyitása
Fotó: AnandTech

A prototípus rendszer később frissített processzorral, 802.11ac WiFi támogatással és USB 3.1 Gen2 támogatással is érkezhet, amennyiben a Colorfulnál úgy gondolják, érdemes piacra dobni a Colorful S49-es prototípus végleges kiadását. Listaárról egyelőre nem esett szó, de mivel kínai gyártóról van szó, akinek a termékei jellemzően nem jutnak el Európába, ez az információ talán nem is olyan lényeges.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward