EVE Online kedvezmények

A nyáron történt botrány után a CCP kedvezményes előfizetést ajánl a visszatérő EVE játékosoknak.

EVE Online kedvezmények

A CCP nagy kedvezményeket ajánlott fel azoknak az EVE Online játékosoknak, akik kisebb-nagyobb kihagyás után most térnének vissza. Az ajánlat része annak a nagy bocsánatkérésnek, amely az Incarna kiegészítővel kapcsolatban történt fiaskót igyekszik elsimítani.

Az Incarnával bevezetett mikrotranzakciós bolt túlárazott, kozmetikai jellegű termékeket árult, ezzel nem kis felháborodást keltve a közösségben.  A fejlesztők végül beismerték, hogy hibáztak; a CCP főnöke, Hilmar Veigar Pétursson meglepően őszinte hangú levélben kért bocsánatot mindenkitől.

A CCP emailben értesítette ex-előfizetőit arról, hogy a 14,95 dolcsis ár helyett most 4,95 dollárért kaphatnak 30 napos előfizetést.

Bár az ehhez hasonló ajánlatok megszokottak az MMO-k világában, ez a levél mégis különlegesnek számít, mivel kifejezetten az előfizetők és a fejlesztők között az utóbbi időben fellépett feszültségekre hivatkozik. Az email külön kiemeli Arnar Gylfason producer ígéretét azzal kapcsolatban, hogy a játékosok számíthatnak arra, hogy a fejlesztő csapat késlekedés nélkül újra az űrhajókra fog koncentrálni.

Ezután már csak arra lennék kiváncsi, mivel fog bocsánatot kérni a cég azoktól a törzsjátékosoktól, akik a visszatérő játékosoknak járó kedvezményeken fognak felháborodni.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward