Érkezik az EVGA GeForce GTX 570 HD videokártyája

Az EVGA egy egyedi felépítéssel rendelkező GeForce GTX 570-es videokártyát dobott piacra, ami a referencia GeForce GTX 570-eseknél videó kimenetek tekintetében kínál némi extrát, ezért is szerepel a nevében a HD kifejezés. Az EVGA GeForce GTX 570 HD (012-P3-1571-AR) modell a referencia GeForce GTX 570-es videokártyákénál rövidebb nyomtatott áramköri lapot alkalmaz (PCB). első ránézésre olyat, mint amilyet a cég által készített és korábban már bemutatott, de hivatalosan még be nem jelentett, két GPU-val ellátott GeForce GTX 570-es videokártyánál láthattunk.

Érkezik az EVGA GeForce GTX 570 HD videokártyája

Az EVGA egy egyedi felépítéssel rendelkező GeForce GTX 570-es videokártyát dobott piacra, ami a referencia GeForce GTX 570-eseknél videó kimenetek tekintetében kínál némi extrát, ezért is szerepel a nevében a HD kifejezés. Az EVGA GeForce GTX 570 HD (012-P3-1571-AR) modell a referencia GeForce GTX 570-es videokártyákénál rövidebb nyomtatott áramköri lapot alkalmaz (PCB), első ránézésre olyat, mint amilyet a cég által készített és korábban már bemutatott, de hivatalosan még be nem jelentett, két ventilátorral ellátott GeForce GTX 570-es videokártyánál láthattunk.

A terméken elhelyezett hűtő kísértetiesen hasonlít a GeForce GTX 560 Ti modelleken alkalmazott referencia hűtőre, ami hasonló felépítéssel bír. A rövidebb PCB-től, az egyedi hűtőtől és az extra videó kimenetektől eltekintve az EVGA újdonsága az órajelek esetében nem szakít a referencia ajánlással. A videokártya GF110-es GPU-ja, amely 480 CUDA magot tartalmaz és 320-bites adatsínen keresztül kapcsolódik az 1280 MB-nyi GDDR5-ös típusú fedélzeti memóriához, 732 MHz-es magórajelen ketyeg, a CUDA magok órajele pedig 1464 MHz-es. A GDDR5-ös típusú fedélzeti memória chipek 950 MHz-en, vagyis 3800 MHz-es effektív órajelen üzemelnek.

A videó kimenetek között - amelyekről már oly sok szó esett - két DVI, egy normál méretű HDMI 1.4a és egy normál méretű DisplayPort csatlakozót találunk. Ezzel ellentétben a referencia modellek esetében a két DVI port mellé csak egy mini-DisplayPort csatlakozó jár.

Az EVGA friss terméke már kapható, ajánlott végfelhasználói ára pedig 349,99 dollár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward