Érintőkjelzős Acer monitorok Windows 8-hoz

A kapacitív érintőkijelzőfel érkező Acer monitorok nem csak szépek de remek tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Érintőkjelzős Acer monitorok Windows 8-hoz

A T2-es családba tartozó T232HL és T272HL modellek esetében közös tulajdonság, hogy mindketten Full HD felbontás mellett üzemelő, tízujjas érintő támogatást biztosító érintőkijelzővel érkeznek, ami különösen jól jöhet a Windows 8 hatékony vezérléséhez.

A kapacitív érintőkijelzők speciális állványa lehetőséget biztosít a kijelző 80 fokban történő hátradöntésének, így az érintő funkciók kényelmesebben használhatóak – hosszabb idő után sem válik fárasztóvá a monitor tapogatása, ami játékok és munka esetében egyaránt fontos szempont. Persze a monitorok akár falra is felszerelhetőek, hála a VESA támogatásnak.

Az érintő támogatás jóvoltából egyszerűen görgethetőek a különböző oldalak, de a lejátszási listák, fotók és egyéb tartalmak kezelése is zökkenőmentes. A különböző tartalmakat kétujjas gesztusokkal elforgathatjuk, illetve nagyíthatjuk és kicsinyíthetjük, ahogy azt már oly sok videón láthattuk.

A 23 colos T232HL modell IPS alapokon nyugszik, ezzel szemben a 27 colos T272HL esetében már VA (Vertical Alignment) típusú LCD panelt alkalmaztak a vállalat mérnökei. Paneltípus ide vagy oda, mindkét monitor esetében 178 fokos függőleges és vízszintes betekintési szögek állnak rendelkezésre, valamint mindkét termék tökéletesen használható többmonitoros megjelenítő rendszer részeként. Az újdonságok 5 ms-os válaszidő és százmillió az egyhez dinamikus kontrasztarány mellett üzemelnek. A fényerősség értéke a T232HL esetében 250 cd/2-es, a T272HL esetében pedig 300 cd/m2-es.

Az újdonságok beépített háromportos USB 3.0-s hubbal érkeznek, videó bemeneteik között pedig D-Sub, DVI és HDMI csatlakozó található. A lehető legjobb hangzásról mindkét monitor esetében két beépített hangszóró gondoskodik, amelyek tartalomtól függően sztereó hangzást is kínálnak.

Az Acer új megjelenítői három év garanciával kerülnek forgalomba és elsőként az Amerikai Egyesült Államok, illetve Kanada területén lehet majd őket megvásárolni. Az Acer T232HL 499 dollárba kerül és október 26-án jelenik meg, ám a 699 dollárba kerülő T272HL modell megjelenésére novemberig még várni kell

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward