Epizodikus XBLA játék lesz a Hydrophobia

A Dark Engergy Digital három epizódra bontotta túlélő-kalandjátékát, amiről már rég azt hittük, hogy eltűnt a süllyesztőbe. Ami a platformokat illeti, egyelőre csak Xbox Live Arcade-re adják ki, de még erről sem tudni, hogy mikor.

Epizodikus XBLA játék lesz a Hydrophobia

A Dark Engergy Digital három epizódra bontotta túlélő-kalandjátékát, amiről már rég azt hittük, hogy eltűnt a süllyesztőben. Ami a platformokat illeti, egyelőre csak Xbox Live Arcade-re adják ki, de még erről sem tudni, hogy mikor.

Az Xbox World 360-on megjelent előzetes alapján minden rész körülbelül 5 óra hosszú, az epizódokat 12 hónapon belül fogják kiadni. Ha a játék népszerűnek bizonyul, akkor a fejlesztő további 3 folytatást készít majd a sorozathoz.

A Hydrophobia főszereplője Kate Wilson, egy víziszonyos nő, aki próbál szabadulni egy terroristatámadás sújtotta süllyedő hajóról. A program ügyes keveréke a platformjátéknak és a Dead Space stílusú hangulatos akciónak.

Hosszú idő telt el mióta utoljára hallottunk róla, azóta tehát XBLA játék lett, és a fejlesztők is változtak. A Blade Interactive helyét a Dark Energy Digital vette át, amely az előbbi menedzsment csapatának vezetésével működik (a BI ettől még nem szűnt meg).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward