Enermax ventilátorok változtatható fordulatszám-tartománnyal

Az Enermax öt új, 120 milliméteres átmérőjű rendszerhűtő ventilátort mutatott be, amelyek fejlett technológiákat alkalmaznak, így igen vonzóak.

Enermax ventilátorok változtatható fordulatszám-tartománnyal

Az Enermax nem kevesebb, mint ötféle új rendszerhűtő ventilátort mutatott be, amelyek újításként immár az APS, azaz az Adjustable Peak Speed Control technológiával is fel vannak vértezve, így egy apró, háromállású kapcsoló segítségével könnyedén beállíthatjuk a kívánt üzemi fordulatszámot, illetve fordulatszám-tartományt.

Mivel a Twister Series család tagjai már több, mint öt éve jelen vannak kereskedelmi forgalomban, az Enermax illetékesei úgy döntöttek, ideje egy kicsit feldobni a szériát, így megérkezett a Twister Advance sorozat, amelynek tagjai három eltérő üzemi fordulatszám-tartományt kínálnak, hála az APS Control technológiának. Az aktuális fordulatszám szabályzása vagy PWM támogatással, vagy beépített hőérzékelővel történik. A Magma Advance család tagjainál háromféle fix fordulatszám áll rendelkezésre, azaz se PWM támogatás, se beépített hőszenzor nincs.

Az új ventilátorok mindegyike az Enermax szabadalmaztatott, Twister Bearing névre hallgató csapágyazását alkalmazza, amely egy mágneses alapokon nyugvó csapágy-technológia. A strapabíró csapágyazásnak köszönhetően az Enermax ventilátorok több, mint 100 000 üzemórán át képesek meghibásodás nélkül helytállni.

A sorozatban klasszikus felépítéssel rendelkező, LED-es világítás nélküli ventilátort is találunk, méghozzá a már említett Magma Advance személyében. A T.B. VEGAS QUAD, illetve a T.B. VEGAS modellek egyenként hatféle LED-es megvilágítási módot kínálnak. Előbbiek négyszínű, 4 x 6 LED-et tartalmazó világítással érkeznek, míg utóbbiak egyszínű LED-es világítást alkalmaznak 18 darab fehér, 18 darab piros vagy 18 darab kék LED-del. Fontos újítás, hogy a VEGAS sorozat tagjai most először kapják meg a speciális HALO ventilátor keretet, ami a légáram növelésében játszik fontos szerepet.

Az új ventilátorok legfontosabb tulajdonságai. A táblázat nagyítható!
Az új ventilátorok legfontosabb tulajdonságai. A táblázat nagyítható!

Az új ventilátorok már elérhetőek kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói áraik pedig a fenti táblázatban láthatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward