Enermax Briskie: vezeték nélküli egér és billentyűzet

Az Enermax bemutatta első és eddig egyetlen vezeték nélküli billentyűzetből és vezeték nélküli egérből álló szettjét, amely a Briskie nevet viseli. Az újdonság egyszerű, letisztult dizájnnal és minőségi felépítéssel érkezik, de emellett néhány érdekes tulajdonsággal is rendelkezik. A rendszer LED-es töltöttség-jelzőt is kínál, emellett energiatakarékossági funkciókkal is bír, így az elemek a lehető legtovább használhatóak.

Enermax Briskie: vezeték nélküli egér és billentyűzet

Az Enermax bemutatta első és eddig egyetlen vezeték nélküli billentyűzetből és vezeték nélküli egérből álló szettjét, amely a Briskie nevet viseli. Az újdonság egyszerű, letisztult dizájnnal és minőségi felépítéssel érkezik, valamint LED-es töltöttség-jelzőt is kínál, hogy ne érjen minket meglepetésként ha lemerül az egyik eszköz.

A 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás kapcsolatot használó szetthez egy nano vevő tartozik, ami a gyártó szerint a világ legkisebb USB 2.0-s vevője. A billentyűzet és az egér automatikusan létrejövő vezeték nélküli kapcsolaton keresztül csatlakoznak a vevőhöz – a vevő csatlakoztatása után azonnal használható a szett, csak úgy, mint a manapság kapható billentyűzet-egér párosok túlnyomó többségénél.

A billentyűzet a felsőkategóriás megoldások piacán már megszokott „olló felépítést” alkalmazza a billentyűk mechanikájánál, ami 10 millió billentyűleütéses élettartamot biztosít. A két szintben állítható magasság kényelmes használatot biztosít többórás munka alkalmával is. A billentyűk cseppálló felépítéssel bírnak, tisztántartásuk rendkívül egyszerű.

Az egér kényelmes, biztos fogást kínál és ambidextróz felépítéssel érkezik, azaz jobb- és balkezesek számára egyaránt használható. Az USB 2.0-s nano vevő szállítás alkalmával az egér aljára pattintható, így nem veszítjük el – maximum az egérrel együtt. Az egér állítható érzékenységgel érkezik – 800/1000/1200/1600 dpi – így mindig az aktuális igényeknek megfelelő felbontást használhatjuk.

A Briskie vezeték nélküli billentyűzet-egér kombó 24 dolláros ajánlott végfelhasználói áron kerül forgalomba. A szetthez a gyártó három az egyben egérpadot is ad ajándékba, amely egérpadként, kijelző védőként és törlőkendőként egyaránt használható. A környezetbarát egérpad mosható antibakteriális műszálas anyagból és csúszásgátló gumiból készült.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward