Emotion UI frissítési hullám jön a Huawei-nél

Az EMUI 9.1 hamarosan nagyon sok eszközre fog eljutni a GPU Turbóval és más újításokkal.

Emotion UI frissítési hullám jön a Huawei-nél

A Huawei az Emotion UI 9.0 grafikus felületet az Android 9.0 operációs rendszerrel vezette be, majd amikor megjelent a Huawei P30 széria, akkor a vállalat több újítással bevetésre küldte az Emotion UI 9.1-es kiadását. Ez mostanra eljutott néhány egyéb eszközre is a P30 és P30 Pro modelleken felül, de ez még csak a kezdet, hamarosan több tucat okostelefonra lesz majd ez elérhető.

A kínai fejlesztők nagy erővel dolgoznak azon, hogy az Emotion UI legfrissebb kiadása szinte minden olyan okostelefonra elérhetővé váljon, amelyen az EMUI 9.0 felbukkant. Korábbi információk szerint összesen több mint 40 olyan készülék lesz, ami frissülni fog az Emotion UI legfrissebb verziójára. És már azt is lehet tudni, hogy milyen ütemben számíthatnak a készülékek a frissítésekre a nyár folyamán.

Galéria megnyitása

Még ebben a hónapban öt modellnek a frissítését fogja elindítani a Huawei az előzetes tervek szerint. Hamarosan részesülhet majd ebből a Huawei P20, a P20 Pro, a Mate 10 Pro, a Porsche Design Mate 10, valamint a Porsche Design Huawei Mate RS is. Szóval a korábbi csúcsmodellek fognak a terítékre kerülni itt elsősorban, ami persze egyáltalán nem meglepő. Az Emotion UI 9.1 gyorsulást hozhat rendszerszinten, annak köszönhetően, hogy egy új fájlrendszer került alá, itt már biztosítva van a GPU Turbo 3.0 is, és a kamera tekintetében is nagyobb előrelépés fedezhető fel, például van már Moon mód is a beállításokban, de az általános képminőség is változni fog. Továbbá itt már biztosított egy finomított gesztusvezérlés, és néhány grafikus felem is le lesz cserélve.

A július frissítéseket augusztusban újabb frissítések fogják követni. Az Emotion UI 9.1 az aktuális menetrend alapján a nyár végére már nemcsak felsőkategóriás gépeken lesz jelen, hanem középkategóriás megoldásokon is. A következő hónapban fog elkészülni és elérhetővé válni az EMUI 9.1 a P30 Lite-ra, a Mate 20 Lite-ra, a Mate 9-re, a P10-re, a P10 Plusra, a P Smart 2019-re, a Huawei Y5 2019-re, és az Y6 2019-re is. Ezeket pedig újabb felső- és középkategóriás modellek fogják majd követni az ősszel, és akkor talán már táblagépek is sorra kerülnek, mert több tabletnél is készül a frissítésre a vállalat.

A Huawei egyébként, miközben a korábbi modellekre igyekszik eljuttatni a legfrissebb szoftveres újításokat, már nagy erővel fejleszti az Emotion UI legfrissebb főverzióját, a 10-es kiadást is, ami az Android 10 operációs rendszerrel karöltve fog eljutni a mobilokra. Erről elvileg augusztus 9-én kaphatunk majd hivatalos információkat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap