Élő szövet a fémvázon - Heti mozipremierek

Itt a Terminátor: Sötét végzet, magyar vámpír-vígjáték érkezik és az Addams család tagjai is visszatérnek!

Élő szövet a fémvázon - Heti mozipremierek

Bár a Terminátor-franchise eddigi részei jellemzően jól teljesítettek a kasszáknál, jelzésértékű, hogy az eredetileg egy trilógia nyitányának tervezett Genisys után úgy ítélték meg az illetékesek, hogy itt az ideje egy újabb reboot-nak. A Sötét végzet alcímet viselő felvonás így egy merész csavarral a Terminator 2: Az ítélet napja folytatása. Linda Hammilton, illetve Arnold Schwarzenegger mellett az anno John Connort megformáló Edward Furlong is visszatér benne.

A valami különlegességre vágyókat a Drakulics elvtárs fogja megcélozni. A leginkább az Isteni műszak rendezőjeként jegyzett Bodzsár Márk ugyanis egy igen groteszk gondolattal játszik el új vígjátékában. Jelesül, hogy miképpen boldogult volna hazánkban egy, a titkosszolgálat figyelmét is magára vonó vámpír a hetvenes években.

A sajátos elveket valló Addams-ék anno nálunk is hódítottak, ergo alighanem sokan kíváncsiak lesznek a visszatérésükre. Az Addams Family – A galád családban a furcsa pereputtyot egy kapzsi és önző valóságshow-producer próbálja felhasználni a saját céljaira.

A skandináv filmeket preferálók két, merőben eltérő mű közül választhatnak majd. A misztikus elemekkel megfűszerezett Lótolvajokban egy idős férfi emlékszik vissza kamaszkora legmeghatározóbb élményeire.

Míg az A legfehérebb napban egy nyugdíjba vonult rendőr szentül hiszi, hogy az egy autóbalesetben váratlanul elhalálozó felesége megcsalta valakivel. Eltökéli tehát, hogy kerül amibe kerül, de kideríti, hogy mi az igazság, és ezért még arra hajlandó, hogy porig rombolja hosszú évek kemény munkájával felépített életét.

A Monos-nak hála, a drámai thrillerek rajongói sem fognak unatkozni. Alejandro Landes pár, kamaszkorú gyermekkatona szemszögéből mutatja be az 1964 óta kisebb-nagyobb megszakításokkal dühöngő kolumbiai polgárháború borzalmait.

A zenés dokumentumfilmek szerelmeseit az Aretha Franklin: Amazing Grace – A szeretet hangján igyekszik majd becsalogatni a mozikba. Ez a világhírű énekesnő egyik, ha nem legismertebb lemezének tető alá hozatalába enged bepillantást.

Felsorolásunk a Clara - Egy tündéri kaland zárja. Oleksandr Klymenko bájos alkotásában egy jószívű lány elindul, hogy barátai segítségével felfedje elfelejtett múltja titkok ködébe burkolózó részleteit.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Október 31.

  • Terminátor: Sötét végzet
  • Drakulics elvtárs
  • Addams Family – A galád család
  • Lótolvajok
  • A legfehérebb nap
  • Monos
  • Aretha Franklin: Amazing Grace – A szeretet hangján
  • Clara – Egy tündéri kaland

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap