Elkezdődött a BlizzCon2009

Goodie bag 2009, WoW Magazin, WoW füles...

Elkezdődött a BlizzCon2009

Anaheimben kezdetét vette a negyedik BlizzCon. Bemelegítésnek lássunk mi volt a belépőhöz járó 'Goodie bag'-ben és ráadásként még néhány WoW-os újdonságot...

                              

                                                                                 [bold]A Goodie bag tartalma

[/bold]

Bizonyára rengeteg World of Warcraft rajongó unatkozik fürdőkádban vagy a trónon üldögélve (hhm...nem a Lich Kingére gondolunk). Kivéve persze ha magával vitte a játék gyűjtői változatához járó art bookját, vagy esetleg az exkluzív megrendelésre kapott karakteréről mintázott műanyagbábúját.

Tekintve viszont, hogy az említett két helyre napi rendszerességgel kell járni, az utóbb említett könyv és bábu hamar unalmassá válhat. Kéne valami friss! Valami, ami mindig aktuális! Igen, egy WoW Magazin! A Future kiadó és a Blizzard ezennel bemutatja nektek a negyedévente megjelenő új közös újságját, a World of Warcraft: the Magazine-t. Az újsághoz kizárólag előfizetéssel lehet majd hozzájutni, megjelenik angol, német, francia és spanyol nyelven. Az ár még nem biztos, de a Joystiq értesülései szerint 39.99 dollár lesz 1 évre (=4 szám). Ez semmi esetre sem mondható olcsónak, reméljük, legalább a reklámokat kispórolják belőle.

További újdonság a Creative új vezeték nélküli fülese. Aki szeretné még jobban elmélyíteni a WoW fíliget, az mindenképpen szerezzen be egyet. További információért katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward