Elkészültek a világ legkisebb ATX formátumú 1 és 1,2 kW-os tápegységei

A SilverStone Strider Platinum PTS sorozatát erősítő tápegységek 80Plus Platinum minősítéssel kerülnek az üzletek polcaira.

Elkészültek a világ legkisebb ATX formátumú 1 és 1,2 kW-os tápegységei

A SilverStone két új, kilowattos osztályú ATX tápegységgel rukkolt elő, amelyek nem csak hatalmas teljesítménnyel rendelkeznek, de hatásfokuk is kellően magas ahhoz, hogy kiérdemeljék a 80Plus Platinum tanúsítványt. Az 1000 és 1200 wattos újdonságok nagyjából akkorák, mint egy átlagos 650-700 wattos modell, így kilowattos osztályú társaikhoz képest rövidebbek– segítségükkel egy kompakt konfigurációba is bezsúfolható az említett teljesítmény. Az új tápegységek ATX formátumban érkeznek, hosszuk viszont csak 140 milliméter, így a legtöbb számítógépházba gond nélkül beférnek. Kábelmenedzsment terén jó hír, hogy mindkét tápegység moduláris kábelezéssel érkezett.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A HEDT konfigurációkhoz is passzoló Strider Platinum PTS tápegységek két darab 4+4-tűs EPS tápkábellel érkeznek, amelyek mellé a szokásos 24-tűs ATX tápcsatlakozón felül nyolc darab 6+2-tűs PCIe tápcsatlakozó, valamint 8 SATA, két Floppy és 6 MOLEX tápkábel is jár. Mindkét termék egyetlen +12 voltos tápággal dolgozik, a különböző feszültségek hullámzása pedig 3%-on belül marad mindkét irányban. Az aktív PFC támogatással rendelkező újdonságok a szokásos védelmi áramkört is megkapták, ami a túlfeszültséggel, a túlárammal, a túl alacsony feszültséggel, a túlmelegedéssel, a túlterheléssel és a rövidzárral szemben egyaránt védelmet biztosít.

Galéria megnyitása

Az elektronika hűtését egy 120 milliméteres átmérőjű, hibrid kerámiacsapágyazással ellátott ventilátor végzi, ami 50%-os terhelés alatt 1000 RPM-es fordulatszám alatt működik, minimális zajszintje pedig mindössze 18 dB(A). A tápegységek légbevezetője elé mágneses szűrőt is szerelhetünk, ugyanis az is a csomag részét képezi, így védhetjük az elektronikát a portól.

A SilverStone Strider Platinum ST1200-PTS 239,99 dollárba kerül, míg a Strider Platinum ST1000-TPS modellért 209,99 dollárt kérnek el. A gyártói weboldal szerint a két újdonságra 5 év jótállás vonatkozik.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap