Eljött a dokumentumgyárak ideje

Eljött a dokumentumgyárak ideje

A jelen gazdasági helyzetben az eddiginél is fontosabb a versenyképesség megőrzése, melynek egyik legkézenfekvőbb eszköze a hatékonyságnövelés. Ez kiemelten igaz az olyan vállalkozásokra és gazdálkodó szervezetekre, ahol a nagy tömegben előállított, nyomtatott dokumentumok képezik a hivatalos vagy az ügyfél-kommunikáció alapját. Ezt felismerve kezdte meg a Qualysoft 2008-ban DocFlow nevű termékének fejlesztését - mondta az Informatikának Bayer József, a Qualysoft DocFlow termékmenedzsere.

A DocFlow dokumentumkompozíciós megoldások hatékony dokumentumgyár kiépítését teszik lehetővé, amely biztosítja, hogy a legkevesebb manuális munkával szülessenek meg a szükséges levelek, felszólítások vagy reklámlevelek. Mindig a helyes template-tel, jó adatokkal, a megfelelő helyre címezve, a kívánt mennyiségben. A template-gyűjtemény hierarchikusan építhető fel, a jogi vagy arculati változásokat elegendő egy helyen átvezetni, ami az egységes kommunikáció kulcsa.

A szerep alapú hozzáférés-kezelő rendszer lehetővé teszi, hogy a jogokat egyes dokumentumkomponensekhez és vonatkozó funkciókhoz rendeljük. Így a szervezet jogi és marketingrészlegei a számukra kínált komponensek karbantartására jogosultak. Az egyes szövegrészek módosításának, az adatforrás és külalak meghatározásának "jogosultságszeparációja?" kulcsfontosságú a hatékony dokumentum-létrehozás folyamatában, ami külön kiterjed az ügyfélszolgálati munkahelyek egyedi iratgenerálási igényeire. Ezek manuálisan a hagyományos Word/Excel eszközökkel többnyire kontrollálhatatlanok. A megszemélyesített dokumentumok automatizált előállítása minden iparágban más és más követelményeket támasztanak. A DocFlow-t flexibilis funkciókészlete számos területen teszi hatékonyan bevethetővé. A fejlesztés a flexibilitást, a jövőorientáltságot és a beágyazhatóságot egyaránt szem előtt tartotta. Szerintünk ez a dokumentumkezelés jövője.

A DocFlow jól integrálható a vállalati alkalmazásokhoz és meglevő adatforrásokhoz, mint vállalati adatbázisok, adattárházak, vállalatirányítási és ügyfélkezelő rendszerek. A dokumentum-előállítás teljes folyamatát támogatja, a forrásadattól a template-megszemélyesítésen keresztül a megfelelő formátum megfelelő csatornára történő továbbításáig. Ellentétben a hagyományos dokumentumgeneráló rendszerekkel, a DocFlow űrlapokat (XForms) is és dokumentumokat is, valamint ezek kombinált előállítását is támogatja. A DocFlow alkalmazással jól automatizált dokumentum-előállító rendszereket lehet felépíteni.

Az informatikai befektetések legjobb garanciája a szabványokhoz való igazodás. Az oldalakra bontott dokumentumokat XLS-FO nyelvvel írjuk le, míg az űrlapkezelő rendszer XForms állományokat hoz létre. Ezek a szabványok biztosítják, hogy a kialakított folyamatok, dokumentumok és template-ek tíz éven túl is újrafelhasználhatók és integrálhatóak lesznek.

A DocFlow-val készített iratautomatizálási rendszerek jól illeszthetők a meglevő vállalati informatikai rendszerbe. A DocFlow BPEL alapú script nyelve tetszőleges integrációs folyamatok felépítésére lehetőséget kínál - mutatta be Bayer a rendszer néhány jellemzőjét.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward