Elérhető a tovább okosított GeForce Experience

Az első "véglegesnek" tekinthető változat 1.1-es verziószámmal büszkélkedhet, és mostanra bárki számára letölthető és használható.

Elérhető a tovább okosított GeForce Experience

Korábban már többször is hírt adtunk a témával kapcsolatban, és közel egy éve, tavaly májusban még csak annyit lehetett tudni, hogy körülbelül mi is lesz a szóban forgó szolgáltatás:

"A GeForce Experience egy felhő alapú adatközpont által kínált kényelmi szolgáltatás, ami sok játékosnak lehet nagy segítség a jövőben. A lényege, hogy egy szoftver elemzi a konfigurációt, amin fut, majd segít a kiválasztott játékot megfelelően beállítani, így még a lehető legjobb minőségben élvezhetjük a különböző címeket amellett, hogy normális sebességgel futnak."

Tavaly decemberben további részletek láttak napvilágot, idén januárban pedig elérhetővé vált a nyílt béta, aminek segítségével bárki kipróbálhatta az új ötlet megvalósítását a gyakorlatban. Természetesen a program akkor még csak viszonylag kevés játékot és hardvert ismert, de a fejlesztés és a tesztek egy percre sem álltak meg a háttérben.

Ehhez az első publikus kiadáshoz képest a végleges, 1.1-es verzióban külsőt tekintve nincsenek nagy változások, de új szolgáltatások, frissebb adatbázis és számos hibajavítás került be a motorháztető alá. Rengeteg visszajelzés és észrevétel érkezett be a béta kapcsán, ezeket felhasználva az NVIDIÁ-nak sikerült stabil alapokra helyezni a szoftvert, majd beépíteni az új funkciókat.

A friss kiadás például már az SLI rendszereket is támogatja, úgyhogy az adatbázisban lévő jelenlegi 58 játék a megfelelő beállításokat és részletességet fogja megkapni akkor is, ha több GPU számolja a számolni valót. Az SLI konfiguráció tesztelése nagyobb feladat, ami jelentős erőforrás-többletet kíván, ezért maradt a támogatás beépítése erre a verzióra. Bekerültek ebbe a körbe a Core 2 Duo processzorok is, valamint olyan felbontások, amelyek nem feltétlenül tekinthetőek szokványosnak: 2048x1152, 2560x1080.

GeForce Experience 1.1 főbb változások:[list type="unordered"]

[*]Optimalizált beállítások mostanra 58 játékhoz, beleértve a BioShock Infinite, a Tomb Raider, a Crysis 3 és a SimCity címeket is

[*]Optimalizált játékbeállítások SLI-s PC-khez

[*]Optimalizált játékbeállítások 2048×1152 és 2560×1080 felbontásokhoz is

[*]Visszajelző üzenet továbbfejlesztése azokhoz a PC-khez, amelyek nem teljesítik a minimális rendszerkövetelményeket

[*]Játék első futásánál történő szkennelés élményének továbbfejlesztése

[*]Frissítési procedúra továbbfejlesztése

[*]Visszajelzési kategóriák továbbfejlesztése

[/list]

Támogatott játékok listája: link

Letöltés: GeForce Experience 1.1.0.0 (11,2 MB)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward