Egy új, CryEngine-nel készült misztikus FPS: Crossing the Line

A misztikus történetben az élők és a holtak világa között utazni tudó volt rendőr nyomoz felesége halálának ügyében.

Egy új, CryEngine-nel készült misztikus FPS: Crossing the Line

A mindössze egyetlen főből, az Artyom Mironov nevű úriemberből álló független orosz "csapat", a Zomboko Entertainment első játékán dolgozik, amelynek címe Crossing the Line. A misztikus FPS főhőse egy rendőrnyomozó, aki egy terroristatámadás közben vesztette el feleségét. A támadás után, melynek során nagyon sok ember vesztette életét főhősünket elbocsátják és az egész ügyet lezárják, anélkül, hogy erre bármiféle magyarázatot adnának.

Néhány évvel később emberünk álmai nagyon furcsák lesznek, az egyikben felesége halálát látja, és hallja, ahogy az asszony segítségért kiált a túlvilágon. Főhősünk tudja, hogy senki sem hinne neki, ezért elhatározza, hogy maga veszi kezébe az ügyet, kinyomozza, hogy mi történt, szembeszáll a gonosszal és megmenti feleségét a túlvilágon.

A játékmenet egyik fontos eleme, hogy a főhős képes utazni a mi világunk és a holtaké között, de nem használhatja túl gyakran ezt a képességét, mert árthat vele magának, sőt, bele is halhat.

A játék vizuális stílusát az alkotó először sötétnek és nyomasztónak tervezte, de aztán inkább mégis a realisztikusabb, moziszerűbb környezet mellett döntött, hogy a játékosok jobban beleélhessék magukat a történetbe.

A Crossing the Line még a fejlesztés korai szakaszában van, Mironov már kész van a történettel és a forgatókönyvvel, most a 3D-modelleken, textúrákon, effekteken és hasonló grafikai elemeken dolgozik. A játék a tervek szerint 2015 második negyedévében fog megjelenni PC-re és Linuxra, de ha úgy alakul, más platformok is szóba jöhetnek.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward