Egérrel készül a Computex-re a Cooler Master

A leginkább hűtési rendszereiről ismert Cooler Master egy új területre teszi be a lábát, ami manapság egyre népszerűbb más gyártók előtt is, mégpedig a játékos perifériák szegmensébe.

Egérrel készül a Computex-re a Cooler Master

A leginkább hűtési rendszereiről ismert Cooler Master egy olyan új területre teszi be a lábát, ami manapság egyre népszerűbb más gyártóknál is: a játékos perifériák szegmense.

A Storm Sentinel Advanced névre hallgató, elsősorban játékosoknak szánt egeret pár nappal a Tajvanon megrendezésre kerülő Computex előtt mutatta meg a Cooler Master a TweakTown szerkesztőinek. Az előzetes információk és képek alapján egy nagyon komoly egérrel állunk szemben, ami minden bizonnyal vetélytársa lehet a szegmensben jelenleg uralkodó cégek rágcsálóinak.

A jobbkezes egér összesen 8 gombbal rendelkezik, valamint képes világító effekteket megjeleníteni akár hét különböző színben. Külön említést érdemel az OLED-kijelző, amelyen beállíthatjuk a kívánt DPI-értéket az X és Y tengelyre külön-külön. A pontosságról egy ikerlézeres érzékelő gondoskodik, mely legfeljebb 5000 DPI-s érzékenységgel képes működni az 5 beprogramozható profil alapján. Természetesen a gyártó megfelelő egérpadokat is kínál a rágcsáló mellé.

A Cooler Master Storm Sentinel Advanced-et hivatalosan a Computex-en fogja bemutatni a cég, a boltokba pedig még idén el fog jutni.

                                 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward