Doctor Who: The Eternity Clock megjelenés

Hamarosan mi is együtt utazhatunk a Doktorral téren is időn át, hogy megmentsük a Földet.

Doctor Who: The Eternity Clock megjelenés

Május 23-án jelenik meg a Supermassive által fejlesztett Doctor Who: The Eternity Clock PlayStation 3-ra, a PS Vita verzió csak június 13-án érkezik. Még az idén lesz PC-s változat is, ennek pontos megjelenési dátuma viszont még nem ismert. A PS3-as és Vita verziók között megoszthatjuk majd az elmentett játékállásokat.

A játék a 11. Doktor kalandjait követi nyomon, akit River Song kísér el útján; mindkét szereplőnek a két eredeti színész, Matt Smith és Alex Kingston kölcsönözte a hangját. A vadonatúj történet megalkotásában a TV-sorozaton dolgozó BBC Wales csapata is közreműködött. A sztoriban sok ismerős szörnnyel találkozhatunk: megjelennek a Cyberemberek, a Silurianok, a Csend és persze az elmaradhatatlan Dalekok. A tervek szerint a játékot még két másik fogja követni, ezek megjelenését jövőre fogják bejelenteni.

"A Supermassive összességében intelligens és átgondolt módon használta fel a forrásanyagokat, látszik, hogy nagy lelkesedéssel dolgoztak rajta" - írta Martin Robinson, az Eurogamer munkatársa a játékról. "Egy kicsit alacsony költségvetésű, itt-ott ráférne az olajozás, de nagyszerű ötletek vannak benne, és látszik, hogy szívvel-lélekkel készült. Egy kicsit olyan, mint maga a TV-sorozat."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward