Doctor Who MMO készül

A BBC bejelentette a Dr Who: Worlds in Time-ot, egy új MMO-t, melyet a kaliforniai mobiltelefonos játékspecialista Three Rings fog fejleszteni. A játék várhatóan még idén elstartol, ingyenesen játszható fizetési modellel.

Doctor Who MMO készül

A BBC bejelentette a Dr Who: Worlds in Time-ot, egy új MMO-t, melyet a kaliforniai mobiltelefonos játékspecialista Three Rings fog fejleszteni. A játék várhatóan még idén elstartol, és ingyenesen játszható lesz.

A játékmenettel kapcsolatban még nem igazán fedtek fel semmit, csak annyit tudunk, hogy "tér-idő kontinuumot hajlító fejtörők" lesznek benne és "lélegzetelállító kihívások", hogy a BBC fejes Rober Nashak szavaival éljünk.

"Az a célunk a 'Worlds in Time'-mal, hogy megragadjuk a széria kreatív szellemét és mélységét, miközben szórakoztató és bármely korosztály számára játszható játékot teremtünk." - tette hozzá Daniel James, a Three Rings vezérigazgatója.

Az utóbbi időben nagyon felkapott lett a doki, tavaly például a Sumo Digital-tól jött egy Doctor Who PC-s kalandjáték, és egy Wii-s próbálkozás is volt, a Return to Earth. Utóbbi inkább csak próbálkozás... nem, még ez is túl nagy dicséret neki.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward