Diablo 3 bonyodalmak Dél-Koreában

A Diablo 3 dél-koreai verziójában nem lesz fizetős aukciós ház.

Diablo 3 bonyodalmak Dél-Koreában

A Diablo 3 sokat vitatott valós pénzes aukciós háza kisebb vihart kavart Dél-Koreában, mivel a rendszer, amely megengedi, hogy pénzért adjunk el a játékban található tárgyakat megszegi az ide vonatkozó dél-koreai törvényeket, melyek tiltják a szerencsejátékot. A Blizzard több hónapos küzdelem és huzavona után úgy döntött, hogy inkább feladja, és kiveszi a pénzes részt az AH-ból, mivel nem tudta meggyőzni a játék besorolásával és engedélyezésével foglalkozó hatóságokat (GRB) arról, hogy itt egy kicsit másról van szó.

A szigorú és szemfüles helyi hatóságok közölték a Blizzarddal, hogy ha valamelyik játékfrissítéssel a későbbiekben mégis betenné ezt az opciót a játékba, akkor annak újra végig kéne mennie a szigorú minősítési és engedélyezési procedúrákon.

Addig azért nem mennénk, hogy néhány rajongóhoz hasonlóan összeesküvés-elméleteket gyártsunk és egyenesen a dél-koreai hatóságokat okoljuk a játék megjelenésének sorozatos csúszásai miatt, de az biztos, hogy vannak ott furcsaságok. A Blizzard Korea még nem kapott hivatalos értesítést a történtekről a hatóságoktól, ők is csak a GRB honlapján értesültek róla, pedig a hivatalos eljárás az, hogy sajtóközlemények kiadása előtt először az érintett feleket kell értesíteni.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward