Deus Ex: The Icarus Effect

Az epikus trailerrel megáldott új Deus Ex játék iránti várakozást tovább kívánják fokozni, bár ez nehezen elképzelhető az előbb említett videó után (én azóta is megnézem legalább egyszer egy héten). A címben említett 'The Icarus Effect' egy regény, melyet a brit James Swallow ír.

Deus Ex: The Icarus Effect

Az epikus trailerrel megáldott új Deus Ex játék iránti várakozást tovább kívánják fokozni, bár ez nehezen elképzelhető az előbb említett videó után. A címben említett 'The Icarus Effect' egy regény, melyet a brit James Swallow ír.

A könyv két főszereplője Anna Kelso és Ben Saxon, akik túl közel kerülnek az igazsághoz, ahonnan már nincs visszaút, döntéseikkel történelmet írnak. A történet eseményei és a Deus Ex játék közt átfedések lesznek. A kiadó a Del Rey, hogy magyarul megjelenik-e, egyelőre nem tudjuk. Amennyiben nem, akkor annak, aki tud angolul, mindenképp érdemes lesz kintről megrendelni.

A Deus-Ex: Human Revolution 2011 elején érkezik, aki nem még nem látta, annak álljon itt ismét a kihagyhatatlan első trailer!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward