Dell Ultrasharp U2713HM monitor WQHD felbontással

A Dell legújabb megjelenítője 27 colos képátlójú, WQHD felbontású LCD kijelzőt alkalmaz.

Dell Ultrasharp U2713HM monitor WQHD felbontással

A 27 colos képátlójú LCD kijelző egy speciális, AH-IPS típusú, matt LCD panelt alkalmaz, amely az eddigi IPS alapú megoldásoknál színhűbb képet tár a felhasználók elé. A betekintési szögek természetesen az Advanced High Performance IPS panel esetében is 178 fokosak, csak úgy, mint a hagyományos IPS paneleknél. A színhűbb képi megjelenítés mellett további változás, hogy az új technológia jóvoltából az LCD panel fényáteresztő képessége javult. Ez utóbbiból képminőség és fogyasztás terén egyaránt lehet profitálni. Az új monitor tipikus fogyasztása 42 wattos értéket képvisel, ami majdnem 40%-os javulás az elődjének, az U2711-es modellnek az átlagfogyasztásához képest. A termék készenléti állapotban mindössze 0,5 wattot fogyaszt.

Az energiatakarékosan üzemelő monitor esetében WQHD, azaz 2560 x 1440 pixeles natív felbontás áll rendelkezésre, képponttávolság pedig 0,23 milliméteres. A panel válaszideje 8 ms-os, fényereje 350 cd/m2-es, kontrasztaránya pedig 1000:1 értéket képvisel. A látható képfelület 596,7 x 335,7 milliméteres. A tetszetős újdonság videó bemenetei között mindent megtalálunk, amire csak szükség lehet: a sorban egy D-Sub, egy DVI-D, egy 1.2-es DisplayPort és egy HDMI csatlakozó lapul. A videó bemenetek mellett a gyártó mérnökei még egy négyportos USB 3.0-s hubbal is ellátták a monitort, ami sokak számára jöhet jól.

A beépített állvány ebben a kategóriában elvárható módon remek testre szabhatóságot biztosít: a monitort dönthetjük és elforgathatjuk, sőt, rendelkezésre áll pivot/portré mód is, valamint a kijelző magasságának beállítását is elvégezhetjük, méghozzá 115 milliméteres tartományon belül.

A Dell Ultrasharp U2731HM a Dell-től származó hivatalos információ szerint 800 dolláros ajánlott végfelhasználói áron kerül forgalomba az Amerikai Egyesült Államok területén. A terméket a japán boltok polcain 637 dollárnak megfelelő japán jenért kínálják.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward