Dell UltraSharp U2711: S-IPS alapú profi monitor

A Dell egy új LCD monitort készített mindazoknak, akik idegenkednek az olcsó, inkább irodai és átlagos felhasználásra szánt TN paneltől, illetve azoknak,  akiknek fontos a színhű megjelenítés.  Egyszóval a Dell most egy professzionális felhasználóknak szánt termékkel keveri fel az állóvizet a piacon.

Dell UltraSharp U2711: S-IPS alapú profi monitor

A Dell egy új LCD monitort készített mindazoknak, akiknek fontos a színhű megjelenítés.

A gyártó legfrissebb termékében S-IPS panel dolgozik, ami már szinte garancia a jó képminőségre, de azért sok függ a termékben alkalmazott elektronikától is. A friss jövevény az UltraSharp U2711-es típusjelzést kapta, és mint az a nevéből is kiderülhetett, 27 hüvelykes képátlóval rendelkezik. A nagyméretű S-IPS panel 2560 x 1440 pixeles natív felbontással üzemel, válaszideje pedig mindössze 6 ms (szürkéből-szürkébe történő átmenet esetén). A panel 1000:1 kontrasztaránnyal és 350 cd/m2-es fényerővel büszkélkedik.

Az UltrSharp U2711-es modellen találunk egy négyportos USB Hubot is, ami sok esetben jön jól, hiszen segítségével mindig "kezünk ügyébe" kerülhet egy-egy szabad USB 2.0-s port. Videó bemenetek tekintetében minden földi jóval el van látva a termék: két darab DVI port, egy HDMI és egy DisplayPort próbálja kielégíteni a különböző felhasználói igényeket. Az új megjelenítő a hírek szerint a jövő hónap folyamán jelenhet meg kereskedelmi forgalomba, a professzionális szintű monitor ára nem lesz alacsony: a gyártó 1049 dollárban állapította meg az ajánlott végfelhasználói árat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward