DDR4-es gamer memória modulokkal jelentkezik az Inno3D

Az iChill sorozatú memóriamodulok egyedi hűtést és RGB LED alapú világítást is kaptak, igaz, ez a két extra sajnos nem mindegyik példányhoz jár.

DDR4-es gamer memória modulokkal jelentkezik az Inno3D

Az Inno3D újabb iChill sorozatú termékekkel bővítette portfólióját, ám ezek most nem a videokártya piacot, hanem egy új területet, a memóriamodulok szegmensét veszik célba, ahova most először lép be a vállalat saját termékeivel. Az iChill sorozatú memóriamodulok egyedi hűtőbordát kaptak, ami garantálja a hűvös és stabil működést, ugyanakkor az RGB LED világítás szerelmeseire is gondoltak: ők a modul tetején elhelyezett színes fénycsíkoknak fognak leginkább örülni.

Galéria megnyitása

Az új memóriamodulokkal kapcsolatban eléggé szűkszavúnak bizonyult a gyártó, ugyanis csak a legáltalánosabb dolgokat árulta el, arról nem esett szó, hogy a NYÁK hány rétegből áll és mely gyártó memórialapkái teljesítenek szolgálatot rajta. A közlemény szerint az új memóriamodulok kapacitása 4 GB-tól egészen 16 GB-ig terjed, igaz, a hivatalos weboldalon található listában csak 8 és 16 GB-os modulok vannak jelen, kétcsatornás készleteket pedig egyelőrecsak a 8 GB-os modulokból állított össze a vállalat. Nincs kizárva, hogy később új termékek is érkeznek majd. Annak érdekében, hogy az aktuális kínálatot könnyebb legyen áttekinteni, táblázatba rendeztük a friss memóriamodulok legfontosabb tulajdonságait.

Galéria megnyitása

Az iChill memóriamodulok órajelek terén DDR4-2400 MHz-től egészen DDR4-4000 MHz-ig fedik le a piacot, időzítésük pedig modelltől függően CL15 és CL19 között helyezkedik el. A DDR4-2666 MHz-nél magasabb effektív órajelen ketyegő moduloknál 1,35 V-os üzemi feszültségre számíthatunk. Fontos azonban kiemelni, hogy a fentebb említett RGB LED világításból kétféle variáns készül, amelyek mindketten remekül passzolnak az Inno3D RGB LED-es világítással ellátott videokártyáihoz.

Galéria megnyitása

Az egyik ASUS Aura Sync támogatással bír, vagyis a modul világítása összehangolható az ASUS Aura Sync ökoszisztémával, így egységes összképet hozhatunk létre. Az AURA jelzés nélküli készleteknél normál RGB LED alapú világítást használtak, szinkronizációs támogatás nélkül, a többi memóriamodul pedig csak a különleges hűtést kapta meg, amelynek tetején sötétek maradnak a diffúzorok, hiszen nem lesz alattuk semmiféle LED. A legolcsóbb memóriamodulhoz, a DDR4-2400 MHz-es 8 GB-os modellhez pedig nem csak színes világítás, de még hűtőborda sem érkezik – cserébe költséghatékony választás lesz.

Galéria megnyitása

Apropó költségek. Az Inno3D sajnos nem árulta el, pontosan mennyibe kerülnek az egyes modulok, érkezésükre azonban rövidesen számíthatunk, így a még hiányzó információkról is lehullhat a lepel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap