Dawnguard: Régiókorlátok és magas ár

A Skyrim PC-re és PS3-ra már nagyon várt vámpíros kiegészítője a Sony konzolon még mindig várat magára, de Steamre már felkerült.

Dawnguard: Régiókorlátok és magas ár

A Skyrim PC-re és PS3-ra már nagyon várt vámpíros kiegészítője a Sony konzolon még mindig várat magára, de Steamre már felkerült. Igaz, mi magyarok ennek nem tudunk örülni, mert egyrészt nem elérhető a mi régiónkban, másrészt pedig ha meg is érkezik majd, elég drága lesz, 20 euró.

A PS3-as késedelemre a következő a magyarázat:

"Nem vagyunk elégedettek a Dawnguard teljesítményével PS3-on. Szeretnénk, ha mindenkinek lenne lehetősége játszani a DLC-t, de úgy nem adhatjuk ki a Sony konzolra, hogy tudjuk, az ottani játékosoknak rosszabb élményt nyújt. Mindent megteszünk, hogy a tartalmakat elérhetővé tegyük mindenkinek, kezdve az ingyenes frissítésektől, a felhasználók által készített modokon át a fizetős DLC-ig. Mi is éppen olyan csalódottak vagyunk, mint a rajongók, amikor ez nem jön össze, de továbbra is dolgozunk rajta, hogy megvalósítsuk terveinket."

A Dawnguard egy hónapja jött ki Xbox 360-ra, 30 napos exkluzivitást élvezve. Reméljük hamarosan a mi régiónk is kap belőle (Steamen), még ha ilyen magas áron is...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward