Dátumot kapott a Ratchet & Clank, a filmmel együtt jön

És a Sony már a PS4-re készülő sorozat első részeként emlegeti. Szép jövő vár ránk!

Dátumot kapott a Ratchet & Clank, a filmmel együtt jön

Eredetileg ugyan április eleje volt megjelölve megjelenési dátumként, ezt azonban Sony némileg hátrébb tolta, valószínűleg azért, hogy a játék (nagyjából) egyszerre jelenjen meg a filmmel. Ennek megfelelően április 20-tól vehetjük majd meg az új Ratchet & Clanket, legalábbis Európában egészen biztosan.

Más módokon is igyekszik igazodni a játék filmhez: ahhoz hasonlóan ugyans Captain Qwark szemszögéből meséli el a történetet. Maga a sztori egyébként, habár a klasszikus első részre építkezik, azt számos módon kibővíti és átalakítja. Ezen kívül bekerülnek új bolygók, alaposan feljavul a játékmenet és az irányítás, és többek között még új bossharcokra is futotta.

Ami a szereplőket illeti, Ratchet, Clank, Qwark, Big Al, Dr. Nefarious, és a gonosz Chairman Drek maradéktalanul visszatér. Ami viszont érdekes, hogy a hivatalos PlayStation blogon már úgy emlegetik a játékot, mint a PS4-re készülő Ratchet & Clank-sorozat első részét. Ezek szerint tehát az Insomniac tovább viszi majd a szériát, onnantól pedig kérdés, hogy további remake-eket kapunk majd, vagy teljesen új címeket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward