Crysis 4: Talán már nem is FPS lesz

A Crysis 4 valamilyen formában egészen biztos, hogy megvalósul, legyen az akár egy folytatás a fővonalon, vagy egy spin-off játék. 

Crysis 4: Talán már nem is FPS lesz

A Crysis 4 valamilyen formában egészen biztos, hogy megvalósul, legyen az akár egy folytatás a fővonalon, vagy egy spin-off játék. A fejlesztő Crytek nem csinált titkot abból, hogy továbbra is meg szeretnék tartani ezt az univerzumot, a Crysis 3 kijövetele után is. A stúdió producere, Michael Elliot Read egy interjúban felvetett néhány lehetséges utat, amin továbbindulhatnak a franchise-zal.

Konkrétumokra persze ne számítsatok, hiszen még a harmadik epizód sem jött ki, csak azt bizonygatták, hogy maradt még élet a Crysisban. Legyen az akár egy más típusú játék formátumában vagy a meglévő kiterjesztésében, egyelőre nehéz megmondani, a dizájnereken múlik ez a döntés.

"A Crysist mindig is trilógiának szántuk, ami alatt egy rendkívüli univerzumot építettünk. Egyszer sem ragadtattuk el magunkat olyasmire, hogy Nano- és bohócruhákat húzzunk mindenkire és teljesen megerőszakoljuk, vagy kiárusítsuk az IP-nket."

"Jó munkát végeztünk a megőrzésében, szóval, ha az univerzumban gondolkodunk, akkor még nagyon sok maradt benne, amihez fordulhatunk és valami egyedit alkothatunk. Legyen az akár FPS vagy nem, fogalmam sincs, de az biztos, hogy van jövője."

Ez a nyilatkozat egybecseng a Crytek CEO Cevat Yerli decemberi gondolataival, aki arról adott beszámolót, hogy minden vágya, hogy valami egészen új megközelítésből világítsa meg a játék világát.

Ti nyitottak lennétek egy Crysis 4-re? Ha igen, akkor mit várnátok tőle?

Crysis 3 gameplay:

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward