Crysis 3 - már kész volt a Wii U verzió

Kész volt és futott, de a Nintendo és az EA nem tudtak megegyezni a Crysis 3 Wi U verziójának kiadásáról és ezzel halálra ítélték.

Crysis 3 - már kész volt a Wii U verzió

Amikor tavaly arról kérdezték a Crysis 3 alkotóit, hogy lesz-e Wii U verziója a Crysis 3-nak, nem mondtak határozott igent, vagy nemet, de nem zárták ki a lehetőségét. Januárban aztán Cevat Yerli eloszlatta az utolsó pletykákat és reményeket is: kiderült, hogy valóban tervbe volt véve a dolog, de a Nintendo és az EA nem tudtak megegyezni.

Amíg folytak a tárgyalások, addig a Crytek nem tétlenkedett, a háttérben ténylegesen elkészítették a Wii U verziót, amely majdnem készen is állt a megjelenésre. "Valóban futott a Crysis 3 Wii U-n" – nyilatkozta Yerli egy interjúban. "Már nagyon közel voltunk a megjelenéshez, de a Nintendo és az EA között nem jött létre üzleti megegyezés. Mivel a mi cégünk nem adhat ki magától címeket Wii U-ra, mivel nincs kiadói engedélyünk, ezért a Crysis 3 Wii U verziója halálra lett ítélve."

Jó lenne azt gondolni, hogy a Wii U verzió halála gyors volt és fájdalommentes, de mivel a Crytek egy éven át dolgozott az elkészítésén, ez nem hangzik valószínűnek.

Kép: gamerant.com

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward