Coolink ChipChilla: ötletes chipszet hűtő

A Coolink egy új hűtővel jelentkezik a piacon, amely ötletes és jól hangzó elnevezést kapott. A ChipChilla egy aktív lapkakészlethűtő alkalmatosság, amely heatpipe csövek segítségével vezeti el a hőt a hűtő talpától a ventillátor mögött található alumínium lamellákig.

Coolink ChipChilla: ötletes chipszet hűtő

A Coolink egy új hűtővel jelentkezik a piacon, amely ötletes és jól hangzó elnevezést kapott. A ChipChilla egy aktív lapkakészlet hűtő alkalmatosság, amely heatpipe csövek segítségével vezeti el a hőt a hűtő talpától a ventillátor mögött található alumínium lamellákig.

A ChipChilla 6mm-es heatpipe csöveket tartalmaz, a hűtőrendszer egy 60mm-es átmérővel rendelkező ventillátorral is rendelkezik, amely alacsony, 19dB-es zajszinten dolgozik. A Coolink új hűtője aszimmetrikus felépítéssel bír, a gyártó ezzel a CPU hűtőkkel és a videokártyákkal való ütközés kívánta elkerülni: a kis lapkakészlet hűtőn található ventillátort szabadon elhelyezhetjük a bordázott rész mindkét oldalán, attól függően, hogy melyik oldalon van számára hely.

A Coolink ChipChilla szerelés tekintetében is rendkívül felhasználóbarát, a kis egységet egyszerűen felszerelhetjük a lapkakészletre a mellékelt rögzítő eszközök segítségével. Az új hűt a gyártó állítása szerint bármelyik AMD-s vagy Intel-es alaplapra illeszkedik.

A Coolink újdonsága mától elérhető, a gyártó 16,90 euróért kínálja a ChipChillát. A chipszethűtő pontos magyarországi megjelenése egyelőre nem ismert. 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward