Christian Bale egy tanácsot adott Robert Pattinsonnak

Ami pontosan ugyanaz a tanács, amit Ben Afflecknek is adott Batman kapcsán.

Christian Bale egy tanácsot adott Robert Pattinsonnak

Ezen a ponton valószínűleg senkinek nem kell elmondani, hogy a Nolan-féle Batman-trilógiában Christian Bale nagy sikerrel alakította Batmant, és most Ben Affleck után Robert Pattinson veszi át a helyét a Matt Reeves által rendezett filmben.

Ahogy arról egy korábbi cikkünkben beszámoltunk, a Reeves-féle Batman nem igazából egy eredettörténet lesz, mint a Batman Begins, de mégis a Denevérember korai időszakának tevékenységébe enged majd betekintést. Akárhogy is, a rajongók szerint az új főszereplőnek még mindig Bale-hez kell majd felnőnie, nem pedig Affleckhez, és ez alapján örömtelinek tűnik, hogy a korábbi főszereplő adott egy fontos tanácsot az újnak. 

De vajon miről van szó? Színészi tippeket adott? Tanácsot adott a legendás hangmélységgel kapcsolatban? Esetleg arról beszéltek, hogyan kellene fizikailag felkészülni a szerepre?

Nos, nem. Christian Bale legfontosabb tanácsa az volt, hogy Pattinson mindenképpen ragaszkodjon ahhoz, hogy a Batman-ruhában "el tudjon menni vécére". Mint a színész elmondta, az egy dolog, hogy valaki magára húzza a legendás jelmezt, de ettől még az emberi szükségletei megmaradnak.

Ehhez hozzá tartozik, hogy Christian Bale úgy forgatott végig három Batman-filmet, hogy még egy slicc se volt a jelmezen, hogy legalább az első számú tevékenységet viszonylag könnyen el tudja végezni. Úgyhogy Bale szerint minden jövőbeli Batman számára az a legfontosabb, hogy a jelmez tervezésekor a slicchez mindenképp ragaszkodni kell.

Zack Snydernek tetszik az irány

Eközben az éppen a saját Justice League-verzióját összerakó Snyder is beszélt kicsit Reeves készülő filmjéről. Mint elmondta, ő is dolgozott a karakterrel, és megvan a maga elképzelése Batmannal kapcsolatban, azonban az új filmhez közvetlenül, mint alkotó, semmi köze nincsen.

Ezzel együtt elmondása szerint nem tud csak külső szemlélőként nézni az új Batmen-filmre, hiszen érzése szerint ő maga is sokat rakott hozzá a karakterhez. Az persze egyértelmű, hogy Reeves egy teljesen másfajta jellegű történetet rak össze, amiben maga Batman is teljesen más lesz, és ez Synder szerint nagyon jó irány.

A rendező a The Batman előzetesének megtekintése után kiemelte, különösen tetszik neki a film sötét, kemény és személyes hangvétele, valamint a látványvilága. 

Persze, Snyder dicsérete egyáltalán jelenthet pozitívumot és negatívumot is, hiszen egy rendkívül megosztó rendezőről van szó. Azonban kétségtelen, hogy jelenleg a DC-rajongók nagy becsben tartják, és az is kétségtelen, hogy kitartóan kampányoltak amellett, hogy elkészíthesse saját verzióját a Justice League-ből.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap