Brütal Legend - Hamarosan itt az újabb DLC

A Brütal Legend rajongók alig pár hete kapták meg első DLC-jüket, és máris itt a következő kiegészítés, mely szerencsére tartalmasabb elődjénél.

Brütal Legend - Hamarosan itt az újabb DLC

Az első letölthető tartalom csak két új többjátékos pályát, valamint egy-egy új fegyvert és autófestést tartalmazott, ami valljuk meg nem volt túl sok (bár a PS3 tulajok örülhettek, hiszen ők ingyen juthattak hozzá). Ám hamarosan érkezik a következő DLC a Brütal Legendhez, mely továbbra is a multira koncentrál. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy négy új térkép kerül majd be a játékba. Az Altar of Blood, Coiled Remains, Crucible of the Titans és The Amplified Cliffs helyszínek biztosítják, hogy jó ideig ne unják meg a rajongók az egymás elleni harcokat.

Ezzel persze még nincs vége az újdonságoknak, hiszen kapunk kilenc megszerezhető achievementet, és hat, a Rockmore-hegyre felrakható fejet is (köztük Tim Schafer és Razputin arcával), továbbá négy festést és ugyanennyi fejlesztést az autóra. Utóbbiak között lesz egy új fegyver és egy GPS is, mely segítségével könnyebben odatalálhatunk majd a rejtett helyekre. Hősünk, Eddie Riggs sem marad ajándékok nélkül, hiszen három új öltözékkel (Mountain Man, Black Metal és Zaulia) bővül a ruhatára, ráadásul egyikhez jár egy rockerhez méltó szakáll is. Már csak ezért megéri beszerezni ezt a DLC-t. A csomag 480 MS pontba (2,88 euró) fog kerülni a Xbox Live-on, míg PSN-en 4,99 dollárt kell majd leszurkolnunk érte.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward