BlizzCon 2015 - a második nap

A második napra már nem maradt annyi érdekesség, mint elsőre.

BlizzCon 2015 - a második nap

Bővül a Diablo 3

A Blizzard elárulta a 2015-ös BlizzConon, hogy mi várható a Diablo 3 új, 2.4-es javításában. A legfontosabb természetesen, hogy érkezik egy új terület Greyhollow Island néven, valamint két további bónusz terület, amik korábban nem voltak hozzáférhetők: az Eternal Forest és a Royal Quarters.

Érkeznek a set dungeonök is, amik akkor válnak hozzáférhetővé, ha egy adott set minden darabját birtokoljuk. Ezek elég nehezek lesznek, viszont egyedi jutalmakkal kecsegtetnek. És ha már itt tartunk: minden karakterosztály szettjét feltuningolták és átalakították, és több négy darabos szettet kibővítettek hat darabosra.

A konzolos Ultimate Evil Edition változatból átkerülnek a killstreak jutalmak a PC-s verzióba, így a két változat felzárkózik egymás mellé, valamint érkeznek új receptek a Kanai's Cube-hoz.

De ezen kívül is számíthatunk újításokra: több ponton megújul a felhasználói felület, több legendary cucc kerül a játékba, és hasonlók, amikről a Blizzard egyelőre nem beszélt.

A patch valamikor a napokban kerül fel a tesztszerverekre, és utána pár héttel jelenik meg élesben is.

Overwatch - nincsenek tervek a kiegészítőkre

Először mindenki azt gondolta, hogy az Overwatch ingyenes játék lesz, ahol a hősöket pénzért vehetjük majd meg. Aztán a Blizzard bejelentette, hogy ez nem így van: teljes játékot kapunk, teljes árért. Aztán mindenki azt gondolta, hogy a további hősök és pályák majd különböző DLC-k keretein belül lesznek elérhetők, de jelenleg ez sem tűnik igaznak. Jeff Kaplan, az Overwatch vezető dizájnere elmondta, hogy most az ilyen jellegű kérdésekre nem is tud válaszolni, ugyanis egyáltalán nem is foglalkoztak olyan tervekkel, hogy mi lesz a megjelenés után. "Jelenleg nem tudjuk, hogy miként és hogyan fogunk új hősöket, vagy pályákat tenni a játékba. Az biztos, hogy nem lesz áruház, ahol új hősöket lehet majd venni, ez egy nagy félreértés volt korábban. Ugyanez a helyzet a pályákkal kapcsolatban is."

Jelenleg tehát továbbra sem tudni, hogy miként monetizálja majd a megjelenés után a játékot a Blizzard. Továbbra is a különböző kozmetikai jellegű tárgyak tűnnek a leginkább valószínűnek.

Idén is szuper volt a cosplay

Ezúttal is rengetegen öltöztek be a BlizzCon szokásos cosplay versenyére. Volt itt minden a Starcraftól kezdve, a Diablón át a még meg sem jelenet Overwatch-ig, de a Lost Vikings sem maradt ki.

Galéria megnyitása grid_on

A versenyt egyébként ők nyerték:

Galéria megnyitása grid_on

Ezek pedig a művészeti verseny nyertesei voltak:

Galéria megnyitása grid_on

Mutatták persze a StarCraft II kiegészítő komolyra sikeredett 3 perces előzetesét is, de ahhoz már lehetett szerencsétek a heti játékmegjelenéses hírünkben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward