Bezár a Sleeping Dogs fejlesztője

A munkatársak megerősítették az egy ideje már keringő pletykákat, vége a United Front Games történetének.

Bezár a Sleeping Dogs fejlesztője

Bezár a United Front Games. Habár erről hivatalos bejelentés továbbra sincs, a stúdió munkatársai Twitteren egyértelművé tették, hogy itt a vége, kénytelenek új állás után nézni.

A Vancouverből dolgozó csapat talán legismertebb játéka, a Sleeping Dogs, amiről nagyon sokáig azt lehetett hinni, hogy valójában a True Crime: Hong Kong, csak átnevezve. Ezt a teóriát azonban hamar megcáfolták, és kiderült, hogy a Sleeping Dogs valójában egy teljesen új fejlesztés, amivel egy új sorozatot akartak elindítani.

A United Front Games olyan játékok fejlesztésébe is besegített külsősként, mint a Halo: The Master Chief Collection, de ők készítették a Tomb Raider: Definitive Edition portját is Xbox One-ra. Ezen kívül az ő nevükhöz köthető a PS3-as ModNation Racers, valamint a LittleBigPlanet Karting - utóbbit a Media Molecula segítségével hozták össze.

Ezek mellett viszont a saját projektjeikkel rendre problémák adódtak, így jó ideje kérdéses volt már a stúdió jövője. Miután a Sleeping Dogs megjelent az új konzolokra, mindenki abban reménykedett, hogy ez már a folytatás elkészítésének az előszele lehet. Ehelyett a United Front Games egy ettől teljesen eltérő játék, a Smash+Grab fejlesztésébe fogott bele, ami már egy ideje kapható volt a Steam Early Access rendszerében, most azonban lekerült onnan. Emellett egy ideig dolgoztak a Sleeping Dogs multiplayerre kihegyezett mellékágán: ez volt a Triad Wars, aminek a fejlesztését szintén lelőtték.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Square Enix tervez-e bármilyen folytatást a Sleeping Dogs számára, esetleg egy más stúdióval.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward